Delta Dunării, destinația perfectă pentru vacanțe în familie

Părinții primesc pensiune completă, iar copilul merge gratis la Gulliver Delta Resort!

Singura deltă din lume declarată rezervaţie a biosferei, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991, Delta Dunării a devenit o destinație perfectă pentru escapadele în familie alături de cei mici, prin cel mai nou program de la Gulliver Delta Resort 3*.

Gulliver Delta Resort 3* a implementată în premieră programul Delta Dunării pentru Toţi Românii, prin care familiile beneficiază de oferte speciale. Un sejur de 5 zile cu masă, transport cu autocarul, transfer cu barca, acces gratuit la piscină și la locul de joacă pentru copii pornește de la numai 399 de lei de persoană. Această ofertă este valabilă pentru rezervări efectuate până la 30.04.2016.

În plus dacă alegi să mergi în Deltă alături de cei mai mici membri ai famliei, poți beneficia de o ofertă de nerefuzat! Părinții primesc pensiune completă, iar copilul merge gratis la Gullver Delta Resort 3*, pentru sejururile care pornesc de la numai 549 euro/persoană.
Într-o aventură cu cei dragi vei putea explora rezervaţii naturale, păduri luxuriante de arini, salcii şi frasini, dintre care Pădurea Letea, zonă protejată încă din 1938, cu ai săi cai sălbatici, întinderi de stufăriş cât vezi cu ochii şi lacuri liniştite acoperite de nuferi plăpânzi pe deasupra cărora zboară specii rare de păsări sălbatice.

Cazare Delta Dunării

Gulliver Delta Resort 3* se află în localitatea Uzlina, înconjurat de o grădină de salcii și plante luxuriante. Cadrul natural pitoresc este întregit de piscina modernă cu șezlonguri și terasa-bar, unde te poți relaxa după ce ai admirat Delta în toată splendoarea sa.

Delta Dunării pentru toți romanii

Gulliver Delta Resort 3*- de la 399 lei/persoană, 5 zile de cazare cu demipensiune, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. Bonus pentru sejururile care pornesc de la 549 lei/persoană: upgrade* pensiune completă, primul copil merge gratuit în apartament cu părinții, indiferent de vârstă, al doilea copil plătește tarif de primul copil. Ofertele speciale nu se cumulează! Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07 sau la [email protected]

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri