Welcome Early Booking 2020! Delta Dunării, destinația perfectă unde să petreci vacanța de primăvară

Rezerva acum un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru Toți cu reduceri de până la 65%!

Delta Dunarii

Delta Dunării este locul unde vii pregătit pentru aventură. Un adevărat muzeu al biodiversității cu mii de specii de viețuitoare răspândite în cele peste 30 de ecosisteme naturale, pe care să-l străbați cu barca din primăvară și până târziu în toamnă.

Sejururi de la 429 lei/persoană!

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vacanța de primăvară, poți rezerva acum un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru Toți cu reduceri de până la 65%! Gulliver Delta Resort 4 lansează în premieră pentru 2020: cazarea în bungalowri de lux! Cu ocazia inaugurării ai posibilitatea să achiziționezi pachete Welcome Early Booking la un preț cu totul special: „plătești o noapte de cazare cu all inclusive și beneficiezi de tot sejurul!”.

Gulliver Delta Resort 4✿ este un complex hotelier aflat pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, unde te poți bucura de facilități moderne, dar în sânul tradițiilor lipovenești. Unitatea de cazare este dezvoltată în vechiul stil al conacelor dobrogene și dispune de o grădină luxuriantă cu balansoare, o piscină înconjurată de bungalowri de lux, ponton de pescuit și loc de joacă pentru cei mici, pentru momente relaxante în familie.

Ținutul magic al României

O vacanță memorabilă în Delta Dunării înseamnă neapărat plimbări cu barca printre stufăriș, răsfăț gastronomic cu ciorbă storceag gătită pe malul apei, pescuit în aburii dimineții, sesiuni inspirate de observare a păsărilor și cele mai spectaculoase apusuri.

Singura deltă declarată Rezervație a Biosferei din lume, ce face parte din UNESCO și locul „unde se plămădește un nou uscat” este casa pentru aproximativ 5500 de specii de viețuitoare, unele dintre ele fiind pe cale de dispariție.

Nu poți pleca din deltă până nu te aventurezi într-o drumeție la Letea, pădurea subtropicală unde se înalță dune de nisip de peste 10 metri, cresc liane grecești ce se încolăcesc de stejarii seculari și zburdă liberi sute de cai. Tot aici este întâlnit codalbul, o pasăre răpitoare pe cale de dispariție, dar și câteva specii de orhidee sălbatice ce înfloresc la final de primăvară.

Continuă aventura cu descoperirea plajelor virgine din Sulina (vechea capitală a piraților) și Sfântu Gheorghe (localitatea lipovenească adormită în timp), acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră.

de Mădălina Isar

Sursa foto: gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 nopti - tarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti - tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri