Delta Dunării, ținutul exotic al României de explorat în 2019

Oferte Speciale la vacantele in Delta Dunarii pentru 2019, de la Gulliver Delta Resort 4* Murighiol!

Cu ape ca smaraldul, păduri de stejari și insulițe brodate de stuf, papură și rogoz, Delta Dunării este un areal imens unde poți întâlni specii rare de păsări, animale și plante, fapt pentru care rezervația parte din UNESCO ocupă locul 3 mondial ca importanță ecologică.

Delta Dunării se mândrește cu mai mult de 20 de zone sălbatice strict protejate, unde natura a rămas intactă fără intervenția omului – devenind adevărate refugii pentru 5000 de specii de viețuitoare. Peisajele nealterate și biodiversitatea impresionantă au făcut ca Delta Dunării să primească titulatura de Rezervație a Biosferei din patrimoniul mondial UNESCO, încă din anul 1991.

Vacanțe lipovenești la Gulliver Delta Resort

Dacă nu ai reușit să explorezi cel mai pitoresc loc al României îți poți face încă de pe acum planuri pentru vacanța de anul viitor, mai ales dacă tânjești la relaxare. Profită de reducerile de până la 50% la vacanțele de la Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur în Delta Dunării!

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București la tarife începând cu 688 lei/persoană, respectiv 744 lei/persoană!

Gulliver Delta Resort 4* are o poziție ideală pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol și a fost dezvoltat după modelul conacelor lipovenești. De altfel, serviciile turistice sunt inspirate din tradițiile culinare, folclorice și de design interior ale vechilor comunități de pescari staroveri.

Pentru zile relaxante petrecute în cadrul complexului hotelier poți opta pentru tolănit în hamace în grădina luxuriantă, răsfăț cu ceai la samovar, tenis de masă sau pescuit de pe pontoane, iar în zilele calde de vară pentru înot în piscină. Copiii au distracția asigurată la locul de joacă, iar aventurierii pot evada în excursii opționale cu barca.

Explorează cel mai tânăr pământ european!

Pătrunde în atmosfera plină de mister a Deltei Dunării într-o plimbare cu lotca pe canalele îngustate de stufăriș spre lacurile ca smaraldul acoperite de nuferi și lotuși în plină floare. Admiră coloniile de păsări sălbatice, Delta Dunării găzduiește aproximativ 80% din avifauna României, dintre cea cea mai mare colonie de pelicani comuni din Europa și jumătate din numărul total de cormorani mici din lume.

Aventurează-te într-un jeep safari pe dunele de nisip ale Pădurii Letea, cea mai veche rezervație din țară cu stejari seculari, liane grecești și cai sălbatici, unici în Europa. Sau relaxează-te pe plajele sălbatice arcuite la locul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră, în Sulina și Sfântu Gheorghe.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri