Delta Dunării, ținutul lacustru unde să evadezi în 2020!

Reduceri la vacantele Delta pentru Seniori si Delta pentru Toti!

Pelicani

flickr.com

Delta Dunării este destinația perfectă unde să petreci vacanța de primăvară, perioadă când poți surprinde ținutul proaspăt înverzit, cu lacurile sale pline de boboci de nuferi și iriși de baltă, păduri inundate natural și păsări ce îmbracă penajul nupțial ce pot fi observate în cârduri imense pe cerul senin.

Rezervă vacanța de primăvară cu reducere de 65%!

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță pentru 2020, Gulliver Delta Resort 4 Murighiol te surprinde cu reduceri de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți. În plus, a pregătit și o noutate turistică pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau în corpul central 4✿, la tarife începând de la 429 lei/persoană - valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul”!

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera tipic lipovenească, dar în același timp să te bucuri de facilități moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii.

Explorează cel mai tânăr pământ european!

Sunt o mulțime de motive pentru care trebuie să vizitezi Delta Dunării în lunile de primăvară, mai ales dacă îți propui să te reconectezi cu natura sau să surprinzi vegetația ce revine treptat la viață. Bastion al biodiversității, Rezervația parte din UNESCO adăpostește peste 300 de specii de păsări, mii de tipuri de plante și mamifere rare, unele dintre ele fiind chiar noi pentru știință.

Descoperă minunile deltei la o plimbare cu barca pe lacurile Uzlina sau Isac și continuă pe distanțe mai lungi, până la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Cea mai veche rezervație din țară adăpostește sute de cai sălbatici, stejari vechi de sute de ani, dar și dune de nisip asemănătoare locurilor deșertice, de la care și-a primit supranumele de „Jungla României”.

Unul dintre locurile tradiționale cu care se mândrește Delta Dunării este Sfântu Gheorghe, un sat lipovenesc adormit în timp, cu superbe case cu acoperișuri din stuf, atmosferă de poveste și o plajă sălbatică arcuită la locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră. O altă plajă virgină spre care te poți îndrepta este cea din Sulina, singurul oraș din țară care are port atât la fluviu, cât și la mare și unicul loc din Europa unde au fost descoperite însemnele piraților.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 nopti - tarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti - tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri