Delta pentru toți românii de la 539 de lei, îți aduce bonus all inclusive!

Cel mai tânăr pământ românesc şi singura Deltă din lume declarată rezervaţie naturală a biosferei, Delta Dunării se mândreşte cu numeroase recorduri pe care vei avea ocazia să le admiri într-un sejur plin de inspiraţie, linişte şi relaxare la Gulliver Delta Resort 3*.

Descoperă acest colț de natură unic în lume profitând de ultimele zile de oferte speciale de la Gulliver Delta Resort 3*! Dacă achiziționezi pachetul cu pensiune completă ”Delta pentru toți românii”, în care sunt incluse 5 zile de cazare cu masă, transport cu autocarul, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina, accesul gratuit la piscină și la locul de joacă pentru copii, de la numai 539 de lei/persoană, primești bonus all inclusive!

Cea mai bine conservată Deltă europeană este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO încă din 1991 şi te aşteaptă să-i explorezi numeroasele parcuri naţionale alcătuite din păduri pline de farmec, dintre care se remarcă Letea, arie protejată cu hergheliile de cai sălbatici, precum şi lacuri întinse, care te conduc spre numeroase alte atracţii, inclusiv istorice. Lacul Nebunu, Cetatea Histria, plaja Sulina, fortăreaţa medievală de la Enisala, Mănăstirea Celic Dere, de pe Valea Cilicului, Gura Portiţei, plus o mulțime de alte locuri uluitoare pe care le vei putea descoperi într-un sejur de poveste în Delta Dunării.

Hotelul Gulliver Delta Resort 3*este amplasat în inima Deltei în localitatea Uzlina, al cărui canal face legătura cu braţul Sf. Gheorghe şi Delta Dunării, fiind adăpostul celei mai semnificative colonii de păsări, alături de alte zone speciale pe care nu trebuie să le ratezi în această vacanţă.

Last Minute Delta Pentru Toti Romanii

Gulliver Delta Resort 3* -de la 539 lei/persoana, 5 zile de cazare- BONUS all inclusive, transport cu autocarul, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina. *Oferta valabila in limita locurilor disponibile pana la data de 31 mai 2016! Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la [email protected]

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri