Căutare Live

Descoperă cele mai frumoase așezări grecești!

Insula Santorini se află în topul celor mai romantice destinații de vacanță din Europa și din întreaga lume, fiind un loc de care te îndrăgostești la prima vedere și la care te vei întoarce ori de câte ori vei avea ocazia, pentru a te bucura de frumusețile-i desăvârșite.


Frumoasa insulă vulcanică
Santorini este rezultatul uneia dintre cele mai mari erupții vulcanice din lume, în urma căreia au rămas astăzi un vulcan scufundat și caldeira, precum și satele pitorești construite pe marginea acestei depresiuni vulcanice, caracterizate printr-o arhitectură cicladică, case și biserici desenate în alb și albastru, care oferă o vedere minunată asupra mării.
Descoperă la pas insula, pe străduțele pietruite, care îți aduc în cale vile neo-clasice și biserici cu cele mai frumoase cupole albastre, și bucură-te de apusurile de soare romantice, care vin să desăvârșească acest tablou de poveste care poate fi vacanța ta din acest an.

Oia, Imerovigli și Firostefani, așezări de neratat
Climatul blând și vremea favorabilă completează și ele beneficiile unui concediu unic în Santorini, așa că o poți vizita încă din mai și până la sfârșit de septembrie.
Străvechea Atlantida, așa cum au numit-o mai marii scriitori ai lumii, se mândrește cu câteva dintre cele mai frumoase sate din Grecia, unice prin arhitectură, poziționare și frumusețe. Casele zugrăvite în alb-albastru luminos, garnisite cu flori colorate par că atârnă deasupra mării, aflându-se în vârf de stâncă. Cele mai populare stațiuni din Santorini sunt Fira și Oia, așezate pe marginea craterului, oferind o vedere uimitoare asupra vulcanului și Mării Egee. În timp ce Imerovigli și Firostefani îți vor oferi momente de vacanță unice, grație stilului de viață pitoresc al sătenilor, dar mai ales a peisajelor de neuitat.

De Geanina Ichim

Sejur Santorini

Hotel Iliada 4* - de la 455 euro/ persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x