Early Booking 50% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți!

Reduceri la vacantele in Delta Dunarii 2019, de la Gulliver Delta Resort 4*

Cu ape de smarald ce irigă suprafețe mari de teren și păduri de nisip, Delta Dunării este un tărâm unic prin biodiversitate, adăpostind peste 5000 de specii de viețuitoare, 40 dintre ele fiind noi pentru știință.

Delta Dunării este plină de superlative, găzduind cea mai mare colonie de pelicani comuni și creți a bătrânului continent, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, dar și cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob.

Vacanță lipovenească la Gulliver Delta Resort

Profită de reducerile de 50%, de la Gulliver Delta Resort 4*, și rezervă acum un sejur în Delta Dunării pentru 2019! Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive, două gustări lipovenești între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând cu 688 lei/persoană, conform programului ales!

Gulliver Delta Resort 4* este un hotel tipic lipovenesc poziționat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Serviciile turistice sunt de primă clasă, aici te poți relaxa la piscina exterioară, să pescuiești de pe ponton ori să te relaxezi în grădina luxuriantă.

5 locuri pe care trebuie să le descoperi în Delta Dunării

Delta Dunării este un sanctuar al păsărilor, aici poți întâlni peste 300 de specii protejate prin lege. Pornește cu barca pe lacurile și canalele mozaicate până la Uzlina, o zonă protejată datorită celei mai mari colonii de păsări mixte din Europa pe care o găzduiește, prilej excelent pentru sesiuni de birdwatching.

Dacă ești pasionat de fotografii și vrei să surprinzi cele mai spectaculoase apusuri, atunci trebuie neapărat să străbați traseul canalul și lacul Uzlina – lacul Pojarnia, înconjurat de atmosfera romantică ce învăluie întregul ținut al Deltei în preajma asfințitului. Lacul Pojarnia se află fix în inima deltei, fiind înconjurat de papură, stuf, rogoz și decorat cu nuferi și lotuși înfloriți.

Cea mai veche rezervație din țară, cea mai nordică pădure subtropicală a Europei, dar și singurul loc unde întâlnești dune de nisip, cai sălbatici și liane grecești... aceasta este Pădurea Letea. Odată ce ai ajuns în Rezervația Biosferei nu rata un safari în jungla României!

Cea mai însorită localitate din România și singura care are port atât la Dunăre, cât și la Marea Neagră, Sulina trebuie descoperită la pas. Fă o plimbare pe faleza care mai pastrează încă ceva din parfumul de odinioară, regăsește-te spiritual în Biserica cu Mozaicuri, iar apoi urcă în Vechiul Far care astăzi servește ca Muzeu dedicat scriitorului Jean Bart. În plus, Sulina este renumită și pentru Cimitirul Maritim, împărțit pe sectoare și religii, aici aflându-se singurul mormânt din Europa unde au fost descoperite însemnele piraților.

Pitorească și liniștită, mica așezare Sfântu Gheorghe este cunoscută îndeosebi pentru că aici se pregătește delicioasa ciorbă storceag din sturion proaspăt pe care neapărat trebuie să o încerci. Însă turiștii care ajung aici se declară cuceriți mai ales de sălbatica plajă din nisip alb ce se arcuiește la locul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri