Early Booking Delta Dunării - reduceri de până la 65% la vacanțele din 2020!

Early Booking Delta Dunării 2020 - reduceri de până la 65% la vacanțele de 4 si 5 zile

Reprezentată printr-o rețea complicată de lacuri, canale, păduri de nisip și insulițe luxuriante unde trăiesc peste 5000 de specii, Delta Dunării este un adevărat muzeu al biodiversității ce ocupă locul 3 mondial ca importanță ecologică, din totalul celor 300 de rezervații ale planetei.

O escapadă în Rezervația Biosferei parte din UNESCO este mai mult decât relaxantă, iar dacă anul acesta nu ai reușit să vizitezi delta, îți poți face încă de pe acum planuri de vacanță pentru 2020!

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a lansat Ofertele Early Booking 2020 cu reduceri de până la 65% la vacanțele de 4 și 5 zile - Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau corpul central 4✿, cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând cu 479 lei/persoană, respectiv 519 lei/persoană - pentru primele date de plecare, conform programului ales!

Locația ideală pentru familii și seniori

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol este locația preferată a turiștilor dornici să pătrundă în inima naturii și să descopere frumoasele tradiții lipovenești. Complexul a fost dezvoltat după modelul vechilor conace dobrogene și este așezat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Relaxarea este pusă la loc de cinste aici - în grădina luxuriantă cu balansoare, la piscina cu șezlonguri și umbrare, la pescuit de pe ponton, iar pentru cei mici la locul de joacă special amenajat...

Descoperă rezervația la o plimbare cu barca!

Delta Dunării are o valoare incomensurabilă, fiind înțesată de superlative: aici întâlnești cea mai extinsă suprafață compactă de stufăriș de pe glob, cea mai mare colonie de pelicani comuni din Europa, dar și singurele păduri de nisip din România.

Poți savura fermecul acestui tăram sălbatic la o plimbare cu barca pe lacurile de smarald, precum Uzlina, Pojarnia, Durnoliapca sau Isac, dar și pe distanțe mai lungi la Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, formând cele mai frumoase plaje sălbatice din țară.

Aventurează-te într-un jeep safari la Letea, cea mai veche rezervație naturală din România care ascunde dune impresionante de nisip, stejari seculari cu trunchiuri încovrigate de care se agață liane grecești, dar și sute de cai sălbatici, unici în Europa.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking 2020 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

*Delta pentru Seniori 3 nopti - tarife de la 479 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 519 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Seniori 4 nopti - tarife de la 527 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 571 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 519 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 571 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 604 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri