Exotism și tradiție, într-un circuit de 18 zile în Asia de Sud-Est

Circuit in Thailanda, Singapore si Malaezia de la Europa Travel

Dacă vrei să te relaxezi într-un ținut exotic cu plaje de neuitat și lagune turcoaz, să te regăsești spiritual în temple budiste sau chiar din contră să dansezi sub clar de lună sau poate vrei să descoperi jungle tropicale ori să urci în cele mai futuriste turnuri ... atunci un circuit în Thailanda, Singapore și Malaezia poate fi o alegere inspirată pentru o vacanță la începutul anului 2019!

Turoperatorul Europa Travel îți propune un tur complet de 18 zile în cele mai populare locuri din Tărâmul Surâsului, Orașul Leilor și Țara Tigrilor, la tariful redus de 1799 euro/persoană! În acest circuit vei lua parte la spectacole cu elefanți și dansuri thailandeze, vei face plaje pe insule ca Pattaya, Phuket sau Penang, te vei relaxa la Grădina Tropicală Nong Nooch sau în Rezervația Fluturilor, ori pur și simplu să înoți în cea mai lungă piscină infinity în luxosul complex Marina Bay.

În plus, Europa Travel îți pune la dispoziție și excursii opționale spre Insula Batam din Indonesia, pe Insula de Coral Koh Lan sau în Putrajaya, cel mai nou și futurist oraș din Malaezia.

Cele mai populare locuri din Thailanda

Circuitul de la Europa Travel îți descoperă atracții și locuri deosebite din cea mai populară destinație exotică, Thailanda. Insule ca Pattaya și Phuket cu plajele sale albe și lagunele pline de recife de corali, Orașul Îngerilor Bangkok cu Templul Zorilor Wat Arun, Templul de Marmură sau Templul lui Buddha Înclinat, și Marele Palat cu pagodele sale aurite și impozante ... sunt doar câteva dintre locurile pe care le poți bifa aici.

Dacă vrei să descoperi frumoasa cultură thailandeză, cu dansuri, box și gastronomie excelentă, alege o excursie opțională spre satul Nong Nooch unde vei participa la show-uri locale, prilej excelent ca de aici să mergi și la Grădina Tropicală Nong Nooch. Un alt mod interesant prin care poți lua contact cu frumoasa cultură și obiceiurile locului este într-o vizită opțională la Piața Plutitoare din Bangkok, unde vei face shopping direct din barcă.

Jungle bătrâne, plaje exotice și orașe futuriste

Circuitul continuă cu descoperirea Malaeziei, o țară constrastantă cu orașe futuriste și insule împânzite de jungle tropicale. Insula Penang te uimește cu cele două părți ale sale: una modernă, iar cealaltă tradițională. Relaxează-te la plajă și practică snorkeling în golfurile de safir de pe coasta de nord. Sau pornește în vizite culturale spre pastelatul Georghe Town, un oraș cu puternică influență britanică ce face parte din patrimoniul UNESCO. În plus, tot aici poți să vizitezi enigmaticul Templu al Șerpilor și să te bucuri de o drumeție în Rezervația Fluturilor și a Păsărilor. O escapadă în capitala Malaezia, Kuala Lumpur îți aduce experiențe unice fie că urci în cele mai înalte turnuri gemene, Petronas, că faci shopping în coloratul cartier China Town sau că vizitezi Muzeul de Artă Islamică al Malaysiei.

Singapore, orașul supranumit ”Poarta dintre Est și Vest”

Singapore este una dintre cele mai luxoase destinații din întreaga lume, astfel că nu putea lipsi din circuitul exotic de la Europa Travel. Singurul oraș-stat al continentului, Singapore este renumit pentru Grădini Verticale, un proiect grandios unde natura se amestecă cu tehnologia ce ocupă peste 100 de ha, cuprinzând peste 226.000 de plante mediteraneene și 18 copaci artificiali cu arhitectură SF. Tot aici se află și cel mai scump complex hotelier Marine Bay Sands, unde ai ocazia să afli ce înseamnă cu adevărat luxul și relaxarea.

Dacă vrei să pătrunzi în cultura și tradițiile locului trebuie să aloci timp și vizitării coloratelor cartiere Chinatown, Little India și Kampong Glam, popoare care au contribuit la caracterul unic al orașului Singapore. Opțional poți să faci o excursie pe Insula Sentosa, paradisul milionarilor, traversând cu telecabina de pe Muntele Faber.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Circuite exotice 2018-2019

Circuit Thailanda - Singapore - Malaezia – tarif: 1799 euro/persoana, 18 zile, cazare cu 15 mic dejun + 7 cine la hoteluri de 3*-4*, transport avion, excursii cu autocar conform programului, ghid local, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Ultimele știri