Căutare Live

COVID-19 reorganizează Aeroportul din Otopeni. Unde mai poți face check-in

Coronavirus România. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administează cele două aeroporturi ale Capitalei, a anunţat joi că formalităţile de check-in se realizează în prezent doar pe ghişeele 53-104, ca urmare a reducerii drastice a numărului de pasageri.

”Având în vedere reducerea drastică a numărului de pasageri care tranzitează aeroportul Henri Coandă, formalităţile de check-in se realizează în prezent doar pe ghişeele 53-104, controlul de securitate fiind efectuat pe liniile de control aferente acestora”, a informat joi compania.

Tot în sensul utilizării eficiente a infrastructurii, pentru îmbarcarea pasagerilor, începând de joi se va utiliza un număr redus de porţi de îmbarcare.

”Asigurăm pasagerii că, imediat ce traficul va reveni la normal, vom trece rapid la operarea la întreaga capacitate; timpul necesar pentru reactivarea tuturor ghişeelor de check-in, liniilor de control de securitate şi porţilor de îmbarcare este de 1-2 ore”, precizează CNAB.

Citește și: Au ajuns pe Aeroportul Otopeni ultimii români care au plecat din Germania! De astăzi, toate cursele comerciale au fost anulate

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

Ultimele știri