Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

FOTO! Cele mai indraznete locatii pentru bungee jumping!

Exista numeroase locatii ideale pentru bungee jumping. De la poduri inalte, la cascade somptuoase, toate te vor face sa explodezi de adrenalina!

Iata un top cu cele mai bune locatii pentru bungee jumping!

1. Podul Perrine - se afla in statul american Idaho. Acesta are o inaltime de 150 de metri si trece pe deasupra raului Snake.

2. Cascada Victoria - Zimbabwe iti ofera o fabuloasa locatie pentru acest sport extrem. Podul de deasupra cascadei Victoria se ridica la o inaltime de peste 150 de metri. Iata inca un motiv sa vizitezi Africa!

3. Marele Canion - este situat in statul Arizona, din sud-vestul Statelor Unite ale Americii. In partea de nord a Marelui Canion se afla podul Kuskulana, care are o inaltime de 140 de metri.

4. Barajul Ticino - se afla in Elvetia si este celebrul baraj dupa care a sarit James Bond in filmul "Golden Eye". Acesta are 220 de metri inaltime.

5. Podul Catre Nicaieri - este unul dintre cele mai populare locatii de bumgee jumping din Statele Unite. Acesta se afla la 50 de kilometri de Los Angeles.

6. Podul Bhote Khosi - se afla in inima muntilor Himalaya, in statul Nepal. Peisajul montan este decorul perfect pentru o saritura de la peste 150 de metri inaltime.

7. Great Canadian - este o stanca plasata intr-o laguna canadiana. Locatia se afla la 30 de minute de Ottawa si iti ofera o inaltime de 60 de metri.

8. Podul peste Kawarawa - se afla in Noua Zeelanda si este una dintre primele locatii de bungee jumping din lume. Podul se afla la o inaltime de 43 de metri peste raul Kawarawa.

9. Vulcanul Pucon - se afla in Chile. Daca nu te-au convins podurile sau stancile si esti dornic de si mai multa adrenalina, poti sa sari in interiorul acestui vulcan stins.

10. Turnul Macau - este situat in China si iti ofera o saritura de 18 secunde de la o inaltime de 232 de metri.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: buzzle.com

Foto: planetware.com

Recomandari