Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

FOTO! Hoteluri decorate de designerii de moda

Cei mai cunoscuti designeri de moda din lume nu se reduc la creatia de haine si isi impun stilul si asupra hotelurilor pe care le decoreaza.

Yahoo Shine a facut o selectie a celor mai interesante hoteluri decorate de designeri de moda celebri.

Oscar de la Renta. Designer-ul din Republica Dominicana a decorat un hotel de 15 camere din tara sa natala. Si-a pus amprenta asupra hotelului prin spatiile deschise, aerisite si pardoseala din lemn din camere. Culorile vibrante ale creatiilor sale vestimentare se reflecta si in decorul hotelului. De asemenea, podelele din coral ale bailor sunt si ele un element gandit de Oscar de la Renta.

Ralph Lauren. Acesta a contribuit la amenajarea unui hotel si a unui ucomplex de vile din Jamaica. Turistii au la dispozitie un restaurant de lux, piscine, spa si un serviciu ireprosabil. In decorul hotelului, traditia se imbina cu luxul, la fel ca si in creatiile lui Ralph Lauren. Camerele hotelului reflecta stilul lui, fiind elegante si cu un design care se demodeaza greu.

Christian Lacroix. Designer-ul francez a decorat un hotel dein Paris, care este situat intr-o cladire veche de 300 de ani. Camerele sunt amenajate modern, iar Lacroix a creat un design special pentru fiecare dintre ele. In camerele de hotel au fost plasate copii dupa cele mai cunoscute tablorui olandeze, draperii de catifea si tapet cu diverse modele.

Foto: oyster.com

Recomandari