FOTO! Orasul strumfilor exista!

Satul spaniol Juzcar din zona Malaga care a fost vopsit in albastru deschis pentru a marca lansarea mondiala a filmului „Srumfii" va face referendum pentru a-si pastra culoarea micutilor strumfi, potrivit dailymail.co.uk.

Motivul? Satul Juzcar a devenit intr-un timp scurt un obiectiv turistic vizitat de calatori din toate colturile lumii. Compania Sony Productions a dorit sa marcheze lansarea productiei 3D „Strumfii" cu o idee mai deosebita si anume sa aduca la viata un oras al strumfilor.

Satul, ce avea toate casele vopsite in alb, in stilul mediteranean, a fost pictat in doar trei saptamani in albastru, culoarea strumfilor. Pana si biserica satului a fost vopsita in culoarea acestor personaje de desene animate. Noul „oras" a atras atat de multi turisti incat localnicii au trebuit sa solicite echipaje suplimentare de politie pentru a putea controla traficul.

Pentru a atrage si mai multi vizitatori, localnicii au intrat in pielea personajelor de poveste si s-au imbracat in strumfi, pentru a face poze cu vizitatorii. Primarul satului Juzcar, David Fernandez, a anuntat ca spre sfarsitul anului se va face un referendum pentru a se decide daca orasul va reveni la culoarea initiala sau va pastra culoarea albastra.

„Oamenii au inceput sa-mi spuna Papa Strumf", se amuza acesta. Sony le promisese localnicilor ca dupa lansarea mondiala a filmului 3D va reda satului culoarea initiala, insa se pare ca nu va mai fi nevoie.

Citeste si Financiarul!
Foto: ltcnews.gr

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri