Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

FOTO! Top 4 atractii turistice EXTREME!

Pasionatii de sporturi extreme pot merge in multe locuri din lume pentru a-si satiface nevoia de adrenalina. Unele locuri create de natura sau chiar de catre oameni ofera experiente terifiante pentru turisti.

Portalul Oddee a facut o selectie a celor mai periculoase destinatii turistice.

1.Base jumping in Norvegia. Peisajul montan din Norvegia le permite aventurierilor si practicantilor de base jumping sa sara de pe unele dintre cele mai periculoase stanci din lume. Pentru dependentii de adrenalina, Norvegia este destinatia perfecta.

2.Cascada Iguazu din Argentina. Mai inalta decat cascada Niagara si de doua ori mai lata este unul dintre cele mai periculoase locuri in care poti merge cu barca. Totusi, multi turisti aventurosi merg cu barcile in apropierea cascadei, unde curentii sunt foarte puternici. Anul trecut, doi turisti americani au murit pentru ca barca lor s-a rasturnat si s-au inecat.

3.Turnul CN din Toronto. Aici, turistii pot sa merga pe marginea cladirii, fiind legati de structura turnului cu niste hamuri in zona trunchiului. Este cel mai inalt loc in care poti sa mergi pe peretele unei cladiri fara sa te folosesti de maini pentru a te catara.

4.Bungee jumping deasupra vulcanului din Pucon, Chile. Daca ti se pare ca este prea simplu si neinteresant sa sari de pe un pod, poti incerca sa te arunci deasupra unui vulcan activ din Chile. Turistii sunt adusi aici cu un elicopter, din care se arunca inspre vulcan fiind legati cu coarda elastica.

Foto: oddee.com

Recomandari