Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

FOTO! Top 7 parcuri de distractie ciudate din intreaga lume

Daca planuiesti sa faci o calatorie si esti dornic de senzatii extreme, iata cele mai bizare parcuri de distractii din lume!

1. Napoleon Land - este un parc de distractii din Franta inchinat lui Napoleon, cel mai mare conducator francez. Parcul va fi construit pana in 2014 si va cuprinde un show acvatic avand ca tema batalia de la Trafalgar si alte atractii inspirate de Napoleon.

2. Grutas Park - este o zona de agrement din Lituania inspirata integral de perioada sovietica. Desi nu are roller coastere, parcul este plin de sculpturi sovietice, locuri de joaca pentru copii din perioada comunismului si restaurante cu mancaruri specifice.

3. BonBon Land - este un parc de distractii din Copenhaga deschis in 1992. Acesta cuprinde cateva atractii destul de ciudate, precum un caine care trage vanturi, un soricel care vomita sau o broasca testoasa beata.

4. The Children's Republic - se gaseste in Argentina si a fost creat de Eva Peron, sotia celebrului presedinte Juan Domingo Peron. Aici, copiii pot invata despre virtutiile democratiei, isi pot alege propriul guvern si pot face imprumuturi imaginare la banci.

5. Love Land - este un parc destinat adultilor localizat in insula Jeju din Coreea de Sud. Aici, vizitatorii pot lua parte la cursuri de educatie sexuala si pot admira sculpturi care prezinta pozitii sexuale.

6. Dollywood - este un parc de distractii din Tennessee inchinat cantaretei americane de muzica country Dolly Parton. Dollywood este plin de atractii amuzante si distractive si a devenit rapid cea mai vizitata locatie din zona.

7. Shijingshan Amusement Park - este un parc de distractii din Beijing construit in 1986. Desi managerii nu vor sa recunoasca, parcul este o copie fiedela a Disneyland. Aici se gaseste o Cenusareasa, Donald Duck, Mickey Mouse sau Alba ca Zapada. Reprezentantii parcului au spus ca este pura coincidenta.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: time.com

FOTO: panoramio.com / gotravel24.com

Recomandari