Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

FOTO! Top 8 cele mai frumoase insule din lume

Chiar daca a trecut mult timp de la vacanta de asta vara si mai dureaza ceva pana la urmatorul concediu, iti propunem sa evadezi chiar acum.1. Santorini, Grecia - o insula foarte veche, care a avut de indurat una din cele mai mari eruptii vulcanice din istorie. Aici totul este mai luminos: casele de un alb imaculat sunt ca o poarta deschisa spre un alt orizont. Iar daca esti o fire romantica, trebuie sa mergi la Santorini pentru a vedea apusul: este ca si cum Dumnezeu ar picta, special pentru tine, cel mai frumos tablou.

2. Bali, Indonezia - scaldata de apele calde ale Oceanului Indian, Bali este una din cele 17.500 de insule ale arhipelagului indonezian, insa este de departe cea mai colorata si cu o frumusete speciala. A fost cotata drept insula numarul 1 din Asia inca din 1988, iar acest titlu nu i-a fost rapit inca de vreo alta insula.

3. Cape Breton, Canada - o insula dedicata celor care vor o clipa de liniste, un moment de respiro, un gand de pace. Cape Breton este renumita pentru dealurile impadurite si casele cu un iz romantic, felinarele ce aduc un sentiment de siguranta. Este printre cele mai tari insule din Canada si SUA, fiind vizitata anual de sute de mii de turisti.

4. Boracay, Filipine - nu este o insula atat de cunoscuta, insa plajele sale intinse si apele cristaline sunt principala atractie. Cei care au simtit mirosul banilor au deschis pe aceasta insula un resort SPA, iar profitul nu a incetat sa apara.

5. Marea bariera de corali, Australia - este pe primul loc in topul insulelor din Australia inca din 1988. Aceasta insula este cunoscuta pentru apele cristaline si coralii care ofera un tablou uluitor.

6. Sicilia, Italia - se bucura de 300 de zile insorite pe an, iar aromele care ies din bucatariile sicilienilor sunt "capcana" care atrage milioane de turisti anual.

7. Insula Mare, Hawaii - departe de aglomeratul Honolulu, aceasta insula este un adevarat paradis pentru cei care cauta un strop de pace si liniste. In 2011, Insula Mare a primit titlul de cea mai buna insula din regiune.

8. Kauai, Hawaii - este cunoscuta pentru cascadele sale uluitoare. Padurile luxuriante sunt un loc de evadare din jungla oraselor.

Foto:

Recomandari