FOTO! Top cinci vacante extreme

Daca linistea pe care toata lumea o cauta in timpul vacantei sau concediului nu te face sa simti ca traiesti, incearca una din cele 5 posibilitati de a-ti petrece zilele libere intr-un mod extrem. Cu siguranta nu vei regreta.

1. Zboara deasupra Rusiei!

2011/07/28//341311-avion_avapedia_com.jpgDaca vrei sa fii Tom Cruise macar pentru o perioada, aceasta este cea mai buna alegere pentru petrecerea vacantei. Du-te in Rusia, viziteaza Moscova, apoi mergi la fabrica de avioane de la Nizhny Novgorod. De aici te vei ridica la 70.000 de metri deasupra pamantului, iar viteza de inaintare a Mig-ului te va face sa regreti daca nu ai luat micul dejun, pentru ca acidul din stomacul gol te va face sa vomiti.

2. Condu un tanc!

2011/07/28//341314-tanc.jpgDaca iti doreai de mic sa distrugi masini cu ajutorul unor autovehicule mai mari, acum ai posibilitatea de a-ti indeplini visul. Operatorii de turism extrem din Statele Unite iti ofera posibilitatea de a conduce un tanc al Armatei Britanice. Odata ajuns in interiorul vehiculului de razboi, tot ce trebuie sa faci e sa distrugi absolut orice iti sta in cale.

3. Condu un buldozer!

2011/07/28//341315-buldozer.jpgTe-ai jucat cu asa ceva cand erai copil. Daca atunci aveai in mana o imitatie, acum poti conduce un buldozer adevarat. In Bradenton, un oras intre Sarasota si Tampa, cei de acolo nu numai ca iti ofera sansa de a te urca pe un excavator sau buldozer, ba chiar te invata cum sa le conduci. Daca nu ti-a placut vacanta, cu siguranta poti profita in cariera de o calificare suplimentara.

4. Mergi la un curs de pregatire pentru pompieri!

2011/07/28//341313-pompieri.jpgBerea de dupa programul de lucru cu siguranta are alt gust dupa ce ai salvat o cladire de la incendiu sau dupa ce ai trecut prin fum si foc. Daca ai ales alt drum profesional decat acela care te-ar fi dus catre meseria de pompier, nu dispera. Exista institutii care te pot pregati pentru aceasta activitate. Chiar daca toata ziua vei fi nevoit sa exersezi, salvand victime false, focul de la gratarul de seara va fi cat se poate de real.

5. Survoleaza Everestul cu elicopterul!

2011/07/28//341312-everest.jpgDaca alpinistii sustin, atunci cand ajung pe Everest, ca sunt pe cel mai inalt punct din lume, ei bine, tu poti fi deasupra lor. Pentru ca elicopterul are doua locuri, o poti lua si pe prietena ta, care, daca nu va fi impresionata de Everest va putea admira frumusetile reliefului nepalez.

foto: askmen.com, dbpedia.org

Ultimele știri