FOTO! Turismul ecologic: aer curat si multe spatii verzi

Turismul ecologic este agreat de multe persoane care s-au saturat pana peste cap de betoane, ziduri, poluare si trafic infernal. Multi turisti vor pur si simplu aer curat, respirabil si multa liniste

In special locuitorii marilor orase cauta zonele cu turism ecologic unde se pot detasa complet de ritmul trepidant al vietii de zi cu zi.

Un nou proiect intitulat „Reconstructie ecologica in ariile protejate", derulat de Asociatia Green Montains, a venit cu ideea de a permite turistilor sa relaxeze in cadrul original al ariilor protejate.

O astfel de arie are un regim juridic aparte care presupune conservarea valorilor sale naturale pe termen lung. Decizia de a se face turism ecologic in zonele protejate nu contravine legislatiei, deoarece acesta se va face intr-un mod controlat pentru a preintampina deteriorarea cadrului natural.

Cu alte cuvinte, Proiectul Padina - Pestera nu trebuie considerat un pericol, ci o oportunitate atat de catre ecologisti, cat si de catre locuitorii zonei.

Foto: panoramio.com
Citeste si Revista Felicia!

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri