Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

GALERIE VIDEO! Calatorie-fulger in capitalele dunarene

Dunarea este al doilea fluviu ca marime din Europa si singurul de pe continent care curge de la vest la est. Trece prin 10 tari europene si strabate patru capitale. Toate orasele care se bucura sa fie situate pe malurile Dunarii au devenit atractii turistice importante. Datroita tehnologie moderne, se pot face vizite virtuale si rapide, care ne permit sa ne bucuram de atmosfera si specificul fiecarui oras.

Viena este capitala Austriei si unul dintre cele mai frumoase orase situate pe cursul Dunarii. Palatul Schonbrunn, Catedrala Sfantul Stefan si alte atractii turistice majore pot fi admirate in doar cateva minute, din confortul casei fiecaruia, in clipul de mai sus.

Calatorii-fulger se pot face si in Bratislava. Ce se intampla intr-o zi intreaga in capitala dunareana a Slovaciei, in toate colturile orasului, puteti urmari in clipul de mai jos.

Apropiindu-ne de Romania, ajungem la Budapesta. Capitala Ungariei este un oras care are multe de ofert turistilor. Pentru cei care nu cunosc prea multe despre Budapesta a fost creat un filmulet in care sunt enumerate aproape toate atractiile turistice.

Ultima capitala strabatuta de Dunare este Belgrad. Cel mai mare oras al Serbiei este si centrul economic, educational si cultural al tarii. De la rasarit la apaus, capitala europeana este la fel de frumoasa, asa cum puteti vedea in clipul de mai jos.

Foto: YouTube

Recomandari