Căutare Live

Guvernul a adoptat un act normativ care facilitează promovarea în mediul online a României ca destinaţie turistică

Executivul a adoptat în şedinţa de guvern de marţi, la iniţiativa Ministerului Turismului, un act normativ care facilitează promovarea României în mediul online.

Executivul a adoptat în şedinţa de guvern de marţi, la iniţiativa Ministerului Turismului, un act normativ care facilitează promovarea României în mediul online.

"Hotărârea de Guvern privind modificarea şi completarea HG 20/2012 privind aprobarea Programului Multianual de Marketing şi a Programului Multianual de Dezvoltare a Destinaţiilor, Formelor şi Produselor Turistice prevede posibilitatea realizării de noi mecanisme de promovare şi actualizează legislaţia din acest domeniu pentru ca România să fie promovată la nivel internaţional în cadrul unor campanii integrate de promovare", arată un comunicat emis marţi de Ministerul Turismului.

Noile tehnologii existente pe piaţă în domeniul promovării, în special în cazul promovării în mediul online, impun o serie de noi categorii de cheltuieli care să facă posibilă oferirea de soluţii performante şi eficiente conform standardelor ridicate impuse de competitori, potrivit ministerului.

"Pentru ca promovarea României ca destinaţie să fie una eficientă, se urmăreşte realizarea următoarelor obiective principale: corelarea prevederilor hotărârii cu noile tehnologii existente pe piaţă şi categorii de cheltuieli necesare atingerii obiectivelor; utilizarea şi dezvoltarea celor mai eficiente instrumente ale mixului promoţional, în funcţie de piaţa ţintă a campaniei de promovare: publicitatea, promovarea vânzărilor, organizarea vizitelor de informare/excursiilor de familiarizare în ţară pentru liderii de opinie în domeniul turismului", informează Ministerul Turismului.

De asemenea, modificările aduse HG 20/2012 permit Ministerului Turismului să contracteze studii de piaţă pentru ca promovarea să se adreseze cât mai punctual publicului ţintă.

Sursa : news.ro

Mănăstirea Voroneț: curiozități, legendă, program, traseu și tot ce trebuie să știi... Ce trebuie să știi despre Mănăstirea Radu Vodă și icoana Sfântului Nectarie: program și mijloace de transport...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri