Căutare Live

Halloween 2018. Cât costă un tur de groază la Castelul Bran

Halloween 2018. Cât costă un tur de groază la Castelul Bran

Halloween 2018

bizbrasov.ro

Halloween-ul, sărbătoare celtică, a fost în timp preluată de mai multe popoare din lumea occidentală. Prin intermediul imigranților irlandezi din SUA, ea s-a răspândit în secolul al XIX-lea.

Numele vine din limba engleză de la expresia All Hallows Even, nume dat sărbătorii creștine a tuturor sfinților. În această zi, lumea își decorează casele cât mai înspăimântător posibil și se costumează în diverse personaje. De asemenea, se sculptează dovleci numiți jack-o’-lantern.

La noi în țară, această sărbătoare a luat amploare datorită existenței Castelului lui Dracula. De aceea, anul acesta se organizează Halloween Monster Party la Castelul Bran. Prețul unui bilet este de 329 lei pentru un week-end înspăimântător, într-o atmosferă de petrecere și groază. Perioada este 27 octombrie – 1 noiembrie și vei putea să vezi cele mai tari costume și să auzi cele mai înfricoșătoare povești.

Dacă dorești să mergi împreună cu familia sau cu prietenii, trebuie să știi că prețul de 329 lei include turul ghidat al circuitului Dracula, transport autocar și o noapte de cazare. De Halloween-ul acesta vizitează castelul bântuit de Dracula și tărâmurile despre care se spune că au fost bântuite de vrăjitoare și alte ființe malefice. Castelul ce a fost construit în secolul 13 leagă numele de povestea unui vampir.

Acest castel este în topul atracțiilor turistice din lume pentru că legenda spune că Dracula a ucis mii de oameni, torturându-i pe unii până la moarte. Arhitectura inedită a castelului, cu numeroase coridoare secrete și camere spațioase amplifică atmosfera misterioasă. Se spune că acest castel nu ar fi doar bântuit de fantoma lui Vlad Țepeș, ci și de cea a reginei Maria.

Costumează-te adecvat și lasă magia Halloween-ului să te învăluie, ajutându-te să descoperi cele mai înfricoșătoare colțuri din castelul Bran.

Sursă foto: bizbrasov.ro

Ziua Naționala a Frantei 2019. Top 5 orașe de vizitat în vacanța de vară... Construcție INEDITĂ! Primul hotel subacvatic din lume va fi inaugurat. Prețul pentru o noapte de cazare este COLOSAL...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri