Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Halloween 2019. Locuri bântuite din România pe care trebuie să le vizitezi

România este o țară frumoasă, cu obiective turistice pentru toate gusturile. Dacă tot vine Halloween, ne-am gândit să vă prezentăm câteva locuri bântuite pe care n-ar trebui să le ratezi dacă ești iubitor de povești cu personaje de groază.

Pădurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca

observatorulph.ro

Halloween 2019. Dacă petrecerile cu costume tematice și ieșirile cu prietenii nu te atrag, noi ne-am gândit să îți propunem câteva locuri bântuite din România unde poți merge cu ocazia Halloweenului.

4. Canacul Zarifopol din Bacău

Până să devină școala gimnazială care este astăzi, clădirea a avut numeroși proprietari. Se spune că acest loc este bântuit deoarece unul dintre proprietari s-a sinucis. Aici, nopatea, se aud zgomote puternice, fapt pentu care acest conac mai este cunoscut și sub numele de „Casa Diavolului”.

3. Mănăstirea Chiajna din București

Locuitorii din zonă susțin că în casa Domnului se află o fantomă care bântuie locul. De ce? Pentru că aceștia aud clopote sunând, dar mănăstirea nu a avut niciodată colopot și nu se știe de unde se aud zgomotele ciudate.

2. Troița Miresei din Găiești

În Găești, a murit în anul 1936 într-un accident rutier Margaretă Ștefănescu. Tânără a părăsit această lume chiar în ziua nunții sale și de atunci, în dreptul troiței ridicate în memoria feței, au loc numeroase accidente rutiere în care mor numai tineri necăsătoriți.

1. Pădurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca

Această pădure este cunoscută în întreaga lume pentru fenomenele sale inexiplicabile care s-au petrecut în zonă de-a lungul timpului. Aici oamenii au avut senzația că le arde pielea, sau au văzut OZN-uri. Zeci de cercetători vin anual ăn acest loc pentru a studia fenomenele stranii.

Citește și:

Atac sângeros în timpul unei petreceri de Halloween. Cel puțin trei oameni au murit, iar nouă au fost răniți

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro