Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Hersonissos, stațiunea cluburilor extravagante

Agitat, fermecător, cu o viață de noapte fulminantă și o mulțime de obiective turistice, Hersonissos se laudă cu un amalgam de cluburi glamour și restaurante moderne, perfecte pentru iubitorii de distracții. Simte pulsul orașului, vizitând cele mai renumite zone dedicate petrecăreților.

Petreceri tematice în Camelot Club

Atmosfera familiară a clubului îți dă impresia că te afli într-o stațiune dedicată familiilor cu copii mici, după miezul nopții însă, renumitul club prinde viață. Sute de turiști îl aleg, datorită diverselor party-uri cu tematică care se organizează aici. Dacă îți place să dansezi pe ritmuri Techno sau House în timp ce, ”din cer” cad ”bulgărași” imenși de spumă colorată, sau alături de animatoare, atunci Camelot Club este cea mai bună alegere.

Serate tradiționale în Enigma Club

Prețurile accesibile, oamenii frumoși și atmosfera festivă fac din Enigma Club, unul dintre cele mai vizitate locuri din stațiune. Aici, nu vei auzi altceva în afară de muzica tradițională grecească, iar băuturile fine sunt la fel de antrenante precum dansurile animatoarelor.

Pentru cine iubește luxul...

Cel mai mare și faimos club al orașului este cu siguranță Matrix Club. Lumea bună, turiștii pretențioși și iubitorii party-urilor extravagante calcă în fiecare seară de weekend, pragul acestui local. Lumini, fum, DJ de renume, spumă, ciocolată și dansatoare excentrice, sunt doar câteva dintre ingredientele care au ajutat la renumele acestui club.

Evenimente mondene în Amnesia Club

Daăa iubești să fii în centrul atenției și să fii în pas cu moda, în Amnesia vei putea participa la zeci de evenimente, prezentări de modă sau concursuri locale, care se organizează aici. Muzica internațională și serile tradiționale, alături de prețurile bune fac deliciul turiștilor, în căutare de nopți albe.

Early Booking Creta

Horizon Beach 3*- de la 347 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

de Mădălina Isar

Recomandari