Căutare Live

In Los Angeles poti face turul locurilor in care au murit vedete

O agentie de turism din Los Angeles ofera turistilor posibilitatea de a face un tur al locurilor in care au decedat vedetele de la Hollywood, relateaza Daily Mail.

Turul dureaza doua ore si jumatate, turistii fiind informati de catre un ghid turistic despre decesele, crimele si scandalurile care s-au produs in locurile pe care le viziteaza.

Din itinerariu face parte casa in care a decedat Michael Jackson in 2009. Turistii sunt plimbati si in zona locuintei lui Elizabeth Taylor.

Cel mai recent deces din lumea vedetelor, cel al lui Whitney Houston, nu a fost trecut cu vederea de catre agentia de turism. Hotelul Beverly Hills, in care a fost gasit trupul artistei, a fost inclus si el in itinerariu.

Foto: hepta.ro

FOTO! Top 5 inchisori care atrag turistii... TOP cinci cele mai costisitoare orase...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri