Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Insula Comino, paradisul iubitorilor de mare!

Insula Comino, paradisul iubitorilor de mare!

Micuta insula Comino dintre Malta si Gozo este atat de curata si de pitoreasca incat atrage turisti din toate colturile lumii. Ei vin aici mai ales pentru Laguna Albastra, dar si pentru plajele linistite, extrem de curate. Aceasta zona este ideala si pentru iubitorii sporturilor nautice, de la banalul inot si pana la scufundari la adancimi mari.

St. Nicholas Bay

Plaja St. Nicholas Bay te intampina cu ape cristaline ideale pentru explorare, cu nisip alb stralucitor si distractii.

Chiar daca este o zona populara printre turisti, aceasta este mai putin aglomerata decat Laguna Albastra, astfel, ca poti petrece aici o zi relaxanta si linistita.

Iti recomandam si o plimbare la pas, care nu dureaza mai mult de 20 de minute, pana la uimitorul golf devenit cunoscut mai ales datorita filmului cu acelasi nume din anul 1980, Laguna Albastra.

Iar daca aceasta zona ti-a placut pe timpul verii si ai chef de o distractie mai inedita, ei bine trebuie sa stii ca in lunile de iarna peisajele sunt cel putin la fel de frumoase. In aceasta perioada, plimbarile in natura iti hranesc sufletul cu bucurie si liniste.

Santa Marija Bay

Golful Santa Marija este ideal pentru familii, pentru ca apele foarte clare nu sunt adanci, asa ca si picii se pot balaci cat e ziua de lunga. In plus, aceasta statiune este cunoscuta pentru salvamarii foarte vigilenti care au grija sa nu apara nicio problema in timp ce vizitatorii isi vad de activitatile lor in apa.

Si de aici ajungi foarte repede la apreciata Laguna Albastra, dar ai si posibilitatea de a inchiria o barca pentru a porni in larg spre noi distractii si peisaje extraordinare.

Early Booking Malta

Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro ), 021/318.59.92

Geanina Ichim

Recomandari