Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Intre Budapesta si Viena

Budapesta si Viena, doua orase incantatoare care iti vor dezvalui minuni arhitecturale, frumuseti create de natura si zone istorice deosebite. Descopera-le intr-un circuit de nota 10 alaturi de cei dragi.

Shopping si iar shopping

Vei porni cu inima deschisa spre minunata Budapesta unde vei vedea minunile din Hegyeshalom, vei fi acaparat de frumusetile si arhitectura caselor dar si de bunatatea oamenilor. Cu pasi repezi te vei indrepta spre Viena unde vei fi rasfatat la o sesiune incendiara de shopping in centrul comercial Wien Shopping City Sud vei vizita incantatorul Palat Schonbrunn, o fosta resedinta impresiala, in stil rococo care detine nici mai mult nici mai putin de 1441 camere.

Vei putea sa te plimbi prin intreg centrul Vienei, pentru a descoperi pas cu pas cele mai minunate locuri si zone turistice cum ar fi Piata Maria Tereza, Parlamentul si Primaria, deosebita Piata a Eroilor, dar si Palatul Hofburg impreuna cu Catedrala Sf. Stefan. Alege cele mai inspirate suveniruri pentru tine si cei dragi de pe strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse!

Bratislava si Budapesta

Despre Bratislava ai auzit poate multe lucruri dar de cate ori ai reusit sa o vezi? Ei bine, vei avea ocazia sa descoperi acest minunat oras unde vei vizita Biserica Incoronarii Sfintei Maria Tereza si te vei plimba impreuna cu cei dragi pe faleza Dunarii.

In frumoasa Budapesta vei vedea Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi si podul Elisabeta si Parlamentul.

Iar daca esti un romantic incurabil iti recomandam si o croaziera pe Dunare, unde te vei putea rasfata cu o cina la lumina lumanarilor si un pahar cu sampanie in timp ce admiri peisajele deosebite, impreuna cu perechea ta.

Madalina Isar

Circuite 2014 - Budapesta – Viena

Tarif: de la 99 Euro + 225 Lei/persoana, transport cu autocarul, 3 nopti cazare cu mic dejun in Hotel Barokk 3* si Hotel Premium Apartaman 3*/Hotel Eben 3*, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407.

Recomandari