Lisabona și Madeira – perlele Portugaliei

 
+2 click pentru
galerie

Puține locuri din lume se laudă cu atât de multe bijuterii naturale și istorice așa cum o face Portugalia. Lisabona – capitala vibrantă a țării, mustește de artă întâlnită la orice colț de stradă, în timp ce Madeira – insula eternei primăveri atrage călătorii prin coastele abrupte, natura virgină și tradițiile bine păstrate.

Descoperă Lisabona și Madeira prin cel mai popular program turistic ”Europa prin Europa Travel”, turoperatorul low-cost care și în acest an mizează pe cele mai mici tarife atât la sejururile cu autocarul, cât și la circuitele cu avionul în locuri incredibile din Europa. În ultimii ani, tot mai mulți turiști români au ales circuitele cu avionul în cele mai populare locuri, astfel Europa Travel a lansat programul ”Europa prin Europa Travel”, prin care poți descoperi o mulțime de destinații noi la tarife foarte mici și servicii excelente.

Lisabona – mix armonios între cultură, istorie și artă

Capitala plină de viață a Portugaliei este un adevărat muzeu în aer liber unde străzile în pantă păstrează câte un edificiu istoric devenit simbol al locului. Chiar dacă are un caracter istoric și artistic, Lisabona este un oraș vibrant cu o viață de noapte foarte dezvoltată, luat cu asalt în fiecare vară de tinerii dornici de distracții.

Printre atracțiile locului se numără Turnul Belem,construcția cu o poziție și o arhitectură unice, fiind o lucrare rafinata a stilului manuelin, parte din patrimoniul mondial UNESCO. La fel de importantă este Manastirea Jeronimo și aceasta parte din UNESCO, de altfel, cel mai important edificiu de cult al orașului.

Madeira – grădina primăverii

Mii de hortensii și azalee compun un cadru absolut paradisiac în Madeira. Acest colț de pământ vulcanic este considerat una dintre cele mai frumoase insule de pe pământ. Pădurile de dafini, plantațiile de viță de vie, sutele de specii de plante indigene, jungla care ascunde peșteri subterane, coastele abrupte ale Oceanului Atlantic si orasele care par suspendate intre cer si mare, sunt doar cateva dintre bijuteriile locului.

Funchal, capitala insulei este de altfel și locul cel mai vizitat care adună în fiecare an mii de turiști din toată lumea. Aici se organizează cel mai spectaculos festival dedicat primăverii și tot aici, revelioanele sunt cele mai colorate din lume.

De neratat în Funchal este piața locală numită Mercado dos Lavradores, considerată una dintre cele mai bune din lume. Aici este o adevăprată terapie pentru suflet să faci cumpărături, pentru că vei găsi tot felul de soiuri de fructe, legume și produse locale portugheze.

 

De Mădălina Isar

 

Europa prin Europa Travel

Oferta Speciala Circuit Lisabona-Madeira

Tarif: 569 Euro/persoana - 3 nopti cazare in Lisabona cu mic dejun; 4 nopti cazare in Funchal cu mic dejun,  la hoteluri 3* sau 4*, conform ofertei, transport avion, transferuri aeroport-hotel-aeroport, tur Lisabona si Funchal, bilete de intrare la obiectivele turistice, asistenta turistica in limba romana. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe