MAE avertizeaza romanii care calatoresc in Grecia ca noi greve paralizeaza traficul

Ministerul Afacerilor Externe ii atentioneaza pe romanii care calatoresc in Grecia ca sindicatele elene intra din nou in greva generala, ceea ce va afecta transportul intern si international.


Oamenii au iesit in strada dupa ce noua lege a pensiilor a fost voatata de Parlament in unanimitate. Noutatea care a provocat nemultumirea generala este cresterea varstei de pensionare de la 60 la 65 de ani.

Sondajele arata ca cei mai multi greci se opun reformei Guvernului elen, care le diminueaza drepturile si creste numarul taxelor.

Sindicatele elene au amenintat cu declansarea mai multor greve in sectoarele public si privat in zilele urmatoare. De aceea Ministerul Afacerilor Externe le recomanda cetatenilor romani care calatoresc in aceasta perioada in Republica Elena sa se informeze asupra situatiei transportului aerian, feroviar sau maritim in regiune.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri