Live acumFilm: 101 Dalmatieni (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

Maldive, paradisul de la capătul pământului

Plajele sidefate, resorturile luxuriante și liniștea sunt principalele atuuri ale insulei Maldive. Dacă ești în căutarea unei destinații de vacanță perfectă de văzut mai ales în sezonul rece, Maldive este cea mai inspirată alegere.

Mecca scufundătorilor

Despre Maldive se spune că este un fel de ”Mecca” pentru pasionații de scuba diving, că are cele mai bune plaje din lume, sau că este cea mai bună destinație pentru luna de miere. Dincolo de superlative, Maldive este locația care chiar te surprinde, și nu poate fi vorba doar despre lucrurile enumerate mai sus, pentru că republica se laudă cu tradiții și obiceiurile deloc de ignorat. Dansul și muzica joacă roluri foarte importante în viața localnicilor, care se distrează în fiecare zi alături de un Coconut Kalada (cocktail cu alcool și cocos). Despre preparatele tradiționale nu mai spunem nimic, pentru că te lăsăm să le descoperi singur.

Se spune că o vacanță în Maldive este un vis de-o viață împlinit. Apele turcoaz atât de cistaline pline cu recife de corali și viețuitoare în culorile curcubeului și plajele lungi cu nisip ca puful de păpădie, sunt asemeni paradisului.

Male, un oraș cosmopolit

Dincolo de peisajele nealterate, în Maldive vei putea explora un oraș vibrant cu obiective turistice diverse. Male, capitala insulei este destinația contrastelor. Străzile late sunt flancate de căsuțe cochete, de buticuri elegante și de piețe de fructe și legume proaspete. Orașul are un port idilic, plin de restarante pescărești un poți gusta dintr-o varietate mare de preparate pe bază de pește și fructe de mare gătite în stil local. Atmosfera este una relaxantă, iar peisajele completează un tablou idilic.

de Mădălina Isar

Sejur Maldive

Adaaran Ranaalhi 4*- de la 1779 euro/persoana, 7 nopti de care cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031.226.33.25

Recomandari