Căutare Live

Nemtilor le este frica sa vina ca turisti in Romania

Teama de infractori, serviciile de proasta calitate si preturile mari practicate de hotelierii de la noi din tara tin departe turistii nemti de Romania. ITS, TUI si Dertour, cei mai mari turoperatori germani, s-au declarat nemultumiti de turismul romanesc.

"Turistilor germani le este frica sa vina in Romania pentru ca sunt influentati negativ de infractiunile pe care le comit romanii in Europa",


Desi a fost criticata din toate partile, Udrea a cautat sa le explice turoperatorilor germani ca va rezolva o parte din problemele de pe litoral, insa pretentiile nemtilor sunt "ridicate". Udrea a spus ca plajele urmeaza sa fie reamenajate si igienizate, iar cladirile ridicate ilegal vor fi demolate.

"Preturile de pe litoral sunt putin prea mari pentru gustul nostru. Preturile sunt decisive in alegerea destinatiilor de turism. Romania mai are de lucrat la calitatea produselor oferite. Turcia, spre exemplu, ofera preturi foarte bune pentru servicii de calitate mult superioara", a declarat Detlef Hohne, director de produs pentru Romania al TUI.

"Daca hotelierii romani nu vor face ceva, turistii germani vor alege alte destinatii, cum ar fi Grecia sau Bulgaria. Nu trebuie sa uitam de calitatea serviciilor si de scolirea personalului. Cateva cuvinte in engleza spuse de un chelner ar fi ideale", a spus Jörg Urbschat, director de produs pentru Europa de Est in cadrul Rewe Touristik/ITS.

"Daca ei vad la televiziune numai furturi si cersetori romani in Germania si alte tari, isi imagineaza ca la noi e mai rau. Or, eu le spun: «Toti au venit la voi, la noi s-a eliberat, e bine! Veniti la noi sa va relaxati, ca e liniste»", a spus Anastasiu. In 2010, au venit in Romania prin Dertour si ITS cate 2.000 de turisti germani, iar prin TUI circa 200.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

VIDEO! Luna de miere de vis: Au calatorit in jurul lumii... Constructii neobisnuite - cele mai frumoase cladiri din lume (partea a II-a)...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri