Ofertă Specială Delta Dunării! Plătești o zi și stai tot sejurul!

Reduceri de pana la 65% la vacantele in Delta Dunarii!

Salbă de lacuri și canale, Delta Dunării este considerată a fi „ultimul paradis al României”. Casă pentru 5500 de specii de viețuitoare și locul unde găsești cea mai mare suprafață compactă de stufăriș din lume, Rezervația Biosferei parte din UNESCO a devenit acum tot mai accesibilă turiștilor grație Ofertelor Speciale pregătite de Gulliver Delta Resort!

Dacă nu ai reușit încă să vizitezi cea mai mare deltă europeană, îți poți rezerva încă de pe acum un sejur de primăvară Delta pentru Seniori sau Delta pentru Toți, profitând de reducerile de până la 65% de la Gulliver Delta Resort 4!

Plătești o zi și stai tot sejurul!

Complexul lansează în premieră pentru acest an - cazarea în căsuțe de lux de 4, iar cu ocazia inaugurării ai posibilitatea să achiziționezi pachetul la un preț cu totul special: „plătești o noapte de cazare și beneficiezi de tot sejurul!” Vacanțele de 4 și 5 zile includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife de la 449 lei/persoană, conform programului ales!

Dedicat familiilor cu copii, tinerilor dornici de aventuri în natură și seniorilor în căutare de relaxare, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să petreci o vacanță în sânul tradițiilor lipovenești, dar în confortul facilităților moderne. În zilele calde de vară te poți răcori la piscina înconjurată de căsuțele lipovenești, să pescuiești de pe ponton sau să te delectezi cu un ceai la samovar în grădina luxuriantă. Copiii au la dispoziție un loc de joacă cu tobogane, balansoare și căsuțe colorate.

Muzeu al naturii de explorat cu barca

Aproape de gura de vărsare în Marea Neagră, Dunărea a creat un labirint de lacuri, canale, insulițe, plauri acoperiți de stuf și păduri de foioase, oferind habitatul perfect pentru numeroase specii de plante, păsări, mamifere și insecte. Pentru a o înțelege și descoperi la adevărata sa valoare, Delta Dunării trebuie explorată cu barca începând cu lacul Uzlina și navigând spre locuri ca Sfântu Gheorghe, Sulina sau Pădurea Letea.

Dacă ești pasionat de birdwatching vei putea admira aici cea mai mare colonie de pelicani comuni și creți din Europa, dar și specii amenințate cu dispariția precum codalbul, șoimul dunărean sau rața roșie. În plus, Delta este un ținut al superlativelor naturale, unde găsești toate speciile vegetal-lacustre din Europa, cele mai late plaje sălbatice de la Marea Neagră (în Sulina și Sfântu Gheorghe) și cea mai nordică pădure subtropicală a bătrânului continent (Letea, declarată „Jungla României” datorită lianelor grecești, dunelor de nisip și a cailor sălbatici).

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 nopti - tarife de la 449 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti - tarife de la 549 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 499 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 599 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 699 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.628/626.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri