Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Welcome Early Booking 2020! Oferte Speciale la vacanțele all inclusive în Delta Dunării!

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol a lansat ofertele Early Booking 2020 cu reduceri de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți!

Rezervații naturale spectaculoase, preparate lipovenești delicioase și o evadare din cotidian binevenită în orice moment, iată doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să îți rezervi o vacanță în Delta Dunării în 2020!

Parte a patrimoniului mondial UNESCO, Delta Dunării te întâmpină cu peisaje care îți taie respirația, fiind casa pentru mii de specii de plante și insecte, aproape 350 specii de păsări și în jur de 150 de tipuri de pești, biodiversitatea locului fiind asemănată cu cea a Insulelor Galapagos.

Plătești o zi și stai tot sejurul!

Delta Dunării a devenit acum tot mai accesibilă turiștilor! Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a lansat ofertele Early Booking 2020 cu reduceri de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți! În plus, vine și cu o noutate pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Camerele noi, spațioase, dotate cu baie proprie, sunt amplasate de jur-împrejurul piscinei și sunt situate la doar câțiva pași de lacul Murighiol.

Pachetele turistice includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București - la tarife tentante începând cu 399 lei/persoană - conform ofertei „Plătești o zi și stai tot sejurul!”

Vacanță cu iz lipovenesc

Pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol și cu splendide priveliști asupra împrejurimilor, Gulliver Delta Resort 4 Murighiol te așteaptă să surprinzi frumusețea pitorească a Deltei Dunării. Biodiversitatea uimitoare se completează armonios cu pensiunea ce amintește de vechile conace lipovenești și camerele decorate în stil rustic. Acceptă invitația de a petrece sejurul în stil tradițional lipovenesc, cu multă voie bună și preparate delicioase, dar în sânul facilităților moderne.

Gulliver Delta Resort îți oferă oportunitatea de a te bucura de numeroase excursii în împrejurimile pline de splendoare ale complexului, alene cu barca pe lacuri și canale spre locuri spectaculoase. Dintre numeroasele rezervații naturale incluse în parcul național al Deltei Dunării, vei avea ocazia să descoperi Lacul Uzlina, Lacul Chiril și Lacul Pojarnia, frumos decorate cu nuferi galbeni și vegetația specifică zonelor umede, salcie pitică, rogoz, stuf și papură.

Pădurea Letea te așteaptă cu impresionantele păduri de stejari falnici, lianele agățătoare și solurile nisipoase ce amintesc de peisaje tropicale. Vizitează Sulina, vechea capitală a piraților, oraș la care poți ajunge doar pe calea apei, unde se mai păstrează încă farmecul de odinioară. Aici vei descoperi frumoasa Biserică cu mozaicuri și Vechiul Far, în timp ce Sfântu Gheorghe, sat pescăresc autentic, se mândrește cu locuințele tradiționale, precum și cu una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din România.

de Geanina Ichim

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 nopti - tarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti - tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.