Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Oferte speciale pentru dependentii de reduceri: Cat costa un sejur in Dubai, Barcelona sau Istanbul

Este sezonul cumparaturilor. Si mai bine ca noi o stiu agentiile de turism, care au pregatit oferte speciale pentru dependentii de reduceri. Pe langa transport si cazare, clientii primesc informatii despre magazine, produse si preturi. Cel mai ieftin sejur de trei zile pentru cumparturi este la Viena.

Corina si-a pregatit si un buget de 1.200 de euro pentru cumparaturi, la pret redus. Va plati insa si cateva sute de euro pentru pachetul de vacanta. Un minisejur de trei zile la Paris costa 225 de euro. Preturi similare sunt si pentru destinatii precum Viena, Barcelona sau Praga.

Destinatiile preferinte ale romanilor sunt, de departe, Viena, Milano, Istanbul sau Dubai. Mai ales ca, in aceasta perioada, Emiratul gazduieste un festival al reducerilor. Preturile la hainele create de designeri, dar si la incaltaminte sau parfumuri, sunt cu pana la 70% mai mici.

Un sejur de opt zile in Dubai, cu sapte nopti de cazare la hotel de trei stele si bilete de avion, costa 540 de euro, cu toate taxele. La fel de exotice sunt si vacantele de shopping in Israel.

Si in Turcia sunt oferte pentru cumparaturi. Costul unei escapade de cinci zile la Istanbul este de 350 de euro. Magazinele celor mai cunoscuti designeri internationali au anuntat deja reduceri de pana la 60%.

De vizitat este insa si marele bazar, care gazduieste peste 4.000 de magazine. Doar ca aici reducerile nu sunt la vedere, ci se negociaza.

Recomandari