În luna iunie, Plătește 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3*

Plateste 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina!

Vara și-a intrat deja în drepturi, iar ofertele la vacanțele în Delta Dunării sunt mai tentante ca oricând! Explorează Rezervația Biosferei în plin sezon estival prin Oferta Plătește 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina, și te bucuri de tarife reduse cu 50% la sejururile de 4 zile, valabilă pentru plecările din 06.06, 13.06 și 20.06!

Escapadă lipovenească la început de vară!

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți includ 3 nopți de cazare cu pensiune completă, transport autocar, transferuri barca Murighiol-Uzlina-Murighiol la tarife începând de la 599 lei/persoană/seniori (redus de la 1198 lei/pers.) și de la 609 lei/persoană/toți (redus de la 1218 lei/pers.), valabil pentru plecarea din 06.06, în limita locurilor disponibile!

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este locația ideală pentru familiile în căutare de aventuri, dar și pentru seniorii dornici de relaxare. Amplasat între ape, pe o limbă de nisip fix la intersecția dintre brațul Sf. Gheroghe și canalul Uzlina, complexul hotelier a fost amenajat în armonie cu natura. Piscina generoasă asigură răcoarea în zilele calde de vară, grădina cu sălcii este perfectă pentru momente relaxante, iar pontoanele sunt ideale pentru pescuit.

Ținut al superlativelor naturale!

Delta Dunării este un bastion al biodiversității, găzduind peste 5500 de specii, unele dintre ele fiind noi pentru știință, motiv pentru care rezervația ocupă locul 3 mondial ca importanță ecologică.

O plimbare cu barca îți descoperă locuri splendide: lacuri împrejmuite de stufăriș, păpuriș, rogoz și sălcii cenușii, canale strâmte brodate de nuferi și lotuși în plină floare, păduri de stejar decorate cu liane lungi de până la 25 de metri și insulițe devenite adevărate sanctuare pentru păsări. Surprinde frumusețea sălbatică a rezervației parte din UNESCO și la amurg, când natura îmbracă straie liliachii, pelicanii și cormoranii se dau în spectacol pe cerul senin, iar atmosfera pare desprinsă din basme.

O escapadă de vară în Delta Dunării poate fi prilejul excelent să te bucuri de o excursie la Sulina și Sfântu Gheorghe, două localități însorite unde se arcuiesc cele mai late plaje sălbatice de la Marea Neagră. Dacă ești pasionat de drumeții poți explora și Letea, care formează alături de Caraorman, singurele păduri de nisip din România. Cea mai veche rezervație de la noi din țară este recunoscută pentru dunele de nisip, caii sălbatici și stejarii seculari de care stau agățate liane grecești, dar și alte plante urcătoare precum hameiul sau vița de vie sălbatică.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ofertă Specială Plătește 1, Merg 2 - Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori - tarife de la 599 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 619 lei/persoana (plecari din 13.06 si 20.06).

*Delta pentru toti - tarife de la 609 lei/persoana (plecarea din 06.06) si de la 669 lei/persoana (plecari din 13.06 si 20.06).

Servicii incluse: 3 nopti de cazare conform programului, pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plătește 1, Merg 2 reprezinta 50% reducere din tariful standard de la 1198 lei/persoană, valabila pentru plecările din 06.06; 13.06 și 20.06! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri