Plătește 1 și merg 2 de Paște în Delta Dunării

Cea mai frumoasă Deltă europeană și a treia ca importanță în lume poate fi descoperită în mini-vacanța pascală, prin programul Paște în Delta Dunării pentru toți românii, la tarife imbatabile! Pentru un sejur la Gulliver Delta Resort de 5 zile cu masă, transport și transfer cu barca plătești numai 799 de lei/ 2 persoane.

Prin noul program de la Gulliver Delta Resort 3* poți descoperi un paradis sălbatic neatins de modernitate profitând de oferta specială Plătește 1 merg 2, în care sunt incluse următoarele servicii: 5 zile de cazare cu mic dejun tip bufet, masa festivă de Paste, transport cu autocarul, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina, acces gratuit la piscină și la spațiul de joacă pentru copii și posibilitatea de a pescui și a admira Delta, direct de pe pontonul hotelului.

De pe masa de Paște nu vor lipsi bunătățile lipovenești din pește, deliciile tradiționale românești, ouăle roșii, cozonacul sau vinul, servite într-un cadrul spectaculos în restaurant sau pe terasa hotelului Gulliver Delta Resort 3*.

Cazare Delta Dunării

Amplasat în inima Deltei la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort este locația perfectă în care să petreci câteva zile relaxante în perioada sărbătorilor pascale, în care te poți bucura de spectacolul păsărilor și frumusețea apelor în nuanțe de verde-smarald și de liniștea care te îmbie la visare.

de Mădălina Isar

PASTE IN DELTA PENTRU TOTI ROMANII
Oferta speciala plateste 1 si merg 2

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 799 lei/ 2 persoane, 5 zile de cazare cu mic dejun + masa festiva in noaptea de Inviere, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscina si la spatiul de joaca pentru copii. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la [email protected]

Ultimele știri