Live acumObservator Sport
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Plătești o zi și stai tot sejurul! Delta Dunării, destinația anului 2020!

Welcome Early Booking 2020!

Delta Dunarii

flickr.com

Delta Dunării înseamnă un spectacol fascinant al naturii, un ținut sălbatic, dar primitor pe care merită să-l descoperi în tihnă, pas cu pas, pentru a fi înțeles și admirat. Este un loc în care, pe lângă pescarii amatori care visează la „marea captură”, își fac loc toți cei care iubesc natura.

Welcome Early Booking 2020!

Niciodată nu e prea devreme pentru a face planuri de vacanță pentru anul viitor! Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a lansat ofertele de vacanță pentru 2020 cu reduceri de până la 65% la vacanțele de 4 și 5 zile, dar vine și cu o noutate turistică: cazare în bungalowri de lux! Cu ocazia inaugurării, turiștii au posibilitatea să achiziționeze, în semn de bun venit, pachete Welcome Early Booking la un preț cu totul special: Plătești o noapte de cazare cu all inclusive și beneficiezi de tot sejurul!

Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți includ cazare cu all inclusive în bungalow 3* sau corpul central 4✿, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând de la 399 lei/persoană - conform programului ales.

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol este locația preferată a turiștilor dornici să descopere natura și tradițiile lipovenești. Așezat idilic pe malul lacului violet, complexul te așteaptă cu facilități moderne, dar și cu o ofertă bogată de excursii opționale pentru explorarea împrejurimilor.

Bastion al biodiversității

Peste 365 de specii de păsări și 45 de tipuri de pești se întâlnesc în zona de vărsare a Dunării în Marea Neagră. Gârlița mică, acvila-țipătoare, stârcul cenușiu, gâsca cu piept roșu, pescărușul albastru, pelicanul creț, pelicanul comun sunt doar câteva dintre zburătoarele care brăzdează cerul și apele Deltei. Printre peștii obișnuiți întâlnim scrumbia de Dunăre, somnul, crapul, carasul, știuca, cega, nisetrul, morunul, acesta fiind un adevărat paradis atât pentru pescari, cât și pentru pasionații de birdwatching.

Pornește cu barca pe lacuri și canale și descoperă câteva dintre cele mai frumoase ecosisteme naturale. Aflată pe teritoriul administrativ al comunei C.A. Rosetti, Pădurea Letea este cea mai veche rezervaţie naturală din ţara noastră, fiind declarată arie protejată în anul 1938. Mai este denumită și „Mica Junglă” a Deltei, loc unde trăiesc populații de cai sălbatici, iar lianele se împletesc pe trunchiurile stejarilor seculari.

O zonă impresionantă este și Pădurea Caraorman, locul unde pot fi văzute dune de nisip ce ating înălțimi și de 10 metri, stejari bătrâni care măsoară 30 de metri, dar și vulturul codalb, specie pe cale de dispariție.

Singurul oraș al Deltei este Sulina, cel mai estic punct al României. Dacă ajungi în această localitate, te vei număra printre primii oameni ai țării care văd răsăritul. De aici poți observa locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră și să te relaxezi pe cea mai lată plajă sălbatică din țară.

de Geanina Ichim

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 nopti - tarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti - tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro