Căutare Live

Polul Nord, tari exotice si croaziere de lux. Cum au ales sa se "rasfete" romanii in acest an

S-au plimbat in croaziere de lux si au facut expeditii la Polul Nord. Asa au aratat cele mai scumpe vacante ale romanilor in acest an. Nici tarile exotice nu au lipsit din top. Pentru un sejur de doua saptamani in Singapore, turistii de lux ai Romaniei au dat peste 50 de mii de euro.

Pentru Mihaela, vacantele petrecute in strainatate sunt o traditie. Anul acesta a descoperit croazierele de lux si a ales nu una, ci doua calatorii pe apa. Iar intre excursii a avut timp sa vizitele si locurile ei preferate.

"Am mers la Sardenia, am mers la Paris, Londra, in Italia la Marmi ceva, Laguna di ceva, in Spania am fost la Barcelona", a spus Mihaela. Sunt destinatii pentru care nu se zgarceste deloc. Vacanta de anul acesta a costat-o aproape 15 mii de euro. La fel de mult au cheltuit si alti romani.

Este primul an in care romanii au pus un foarte mare accent pe croazierele de lux. O astfel de calatorie poate sa coste 8 mii de euro de persoana. Si excursiile excentrice la Polul Nord ii atrag pe turistii romani. Platesc 24 de mii de euro pentru o experienta extrema.

Un sejur de doua saptamani in Singapore isi adjudeca, insa, primul loc in topul celor mai scumpe vacante. A costat 53 de mii de euro. In top se afla si un concediu petrecut in Bahamas la un club de golf pentru care s-a platit 16 mii de euro.

Foto: eltoma-cyprus.com

Scurt sejur in cele mai frumoase porturi din lume... Burgundia, patria vinurilor si gastronomiei din inima Frantei...
Ultimele știri