Live acumFilm: 101 Dalmatieni (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

Prima tabără pentru juniorul familiei?

Pentru ca micuțul tău să-și dezvolte încrederea în forțele proprii, dar și spiritul aventurier sau de echipă, cel mai bun prilej este să-l trimiți pe timpul verii în tabără. Probabil că îți amintești din copilărie cât de distractiv era să fii departe de casă cu cei mai buni amici sau legând noi prietenii.

Astfel, copilul tău are parte nu doar de momente pline de aventură, însă învață, se împietenește și reușeste să se desprinsă puțin câte puțin, din sânul protectiv al familiei.

Dar ce faci dacă juniorul tău pleacă pentru prima dată de acasă? Poate se simte temător, ori poate tu nu ești pregătită să-l lași să se descurce pe cont propriu?

În primul rând tabăra este un bun mod ca cel mic să-și dezvolte o mulțime de calități, pentru o perioadă trăiește în comuniune cu natura, învâțând o mulțime de lucruri elementare pentru o mai bună educație. Înainte de a-l lăsa în tabără, vorbește-i despre beneficiile unei astfel de vacanțe, că va fi înconjurat de prieteni, iar activitățile distractive nu vor lipsi în nicio zi.

Kalivas, tabăra unde juniorul învață să se adapteze

Pus în fața unor situații fără precedent, copilul tău va descoperi că natura este minunată. Tabăra Kalivas este recunoscută la nivel internațional, și se organizează an de an în perioada verii. Aceasta se află în micuțul sat pitoresc Metamorfosi, din Halkidiki, într-o pădure de pini parfumați la o aruncătură de băț de Marea Egee.

Pentru că este un mediu curat, recunoscut pentru aerosolii benefici, piticul tău va fi foarte bine, mai ales că tabăra a fost dotată în urma experienţei îndelungate, astfel încât să corespundă cerinţelor fiecărei grupe de vârstă. Va învăța într-un ritm intensiv dar în același timp distractiv, cum să se descurce în natură, îmbunătățindu-și limba engleză, dar și abilitățile sportive.

de Mădălina Isar

Tabara Kalivas

Tarife- de la 350 euro/ persoana, 7 nopti de cazare cu pensiune completa, transport cu autocarul, excursie optionala la Salonik, supraveghere medicala permanenta, lectii de engleza si greaca, cursuri de inot, activitatile si lectiile din program. Gulliver Tours-partener oficial Kalivas, detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07.

Recomandari