1. Carul cu bere, "La belle epoque"
Pret: 500 lei/persoana 450 de lei; 450 lei/persoana.
Meniu:
- Aperitiv:
- Felul intai:
- Felul doi:
- Desert:
- Bautura:
Program divertisment:
2. Il Giardino Segreto
Pret:
Meniu:
Aperitiv:
Felul intai:
Felul doi:
Desert:
Bautura:
Program divertisment:
3. Restaurant Capri
"Cu o servire impecabila si o atmosfera relaxanta",
Salon parter
Pret:
Meniu:
Gustare gurmand
Peste
- Turnedou de somon & salau cu dovlecei si sos de praz
-Garni-cocoti de cartofi cu morcov
Fel de baza
- Friptura de curcan confiat cu sos demi glace
- Garni-cartofi gratinati
Salata
- Asortiment de salate cu rosii cherry
Program divertisment: formatie, muzica live internationala, folclor, DJ, surprize, artificii
Salon etaj
Pret: 299 lei/persoana
Meniu: bufet suedez
Antreuri calde
- Ciuperci umplute cu cas afumat
- Gujon de peste pane
- Degetele de pui sanghai
- Bulete de cascaval
- Chiftelute
- Muraturi asortate
Fel de baza
- Medalion de somon cu sos de citrice
- Escalop de pui cu ciuperci si sos de smantana
- Muschiulet de porc grill cu persiada de malai
Garnituri
- Legume Toscana
- Cartofi cu rozmarin
Salate
- Salata de varza
- Salata de muraturi
Desert
- Mini prajituri asortate(mousse de ciocolata, fructe de padure, caramel)
- Fructe natur, alune, salatini
Bautura: Open bar
Program artistic: DJ, muzica usoara internationala, lautareasca, folclor, surprize, artificii
4. Hanu' Berarilor Interbelic
Hanu' Berarilor Interbelic nu ar avea de ce sa te dezamageasca, deoarece este locul in care te duci, in primul rand, pentru frumusetea si eleganta sa. Inainte sa fie un restaurant, Hanu' Berarilor este in primul rand un monument istoric, construit pe la 1910.
Reinviati atmosfera acelor ani de glorie si rafinament, printr-un Revelion diferit, de epoca.
Pret: 470 lei/persoana
Meniu:
Aperitiv: salata boeuf; piftie de curcan; rulou de sunca cu cascaval; caltabosi; chiftelute; rosii cherry si pasta de branza; tartine cu icre de pastrav; masline, castraveti, clatite cu somon afumat; Dorada cu legume sote
Felul intai: sarmalute in foi de varza, cu mamaliguta, smantana, bacon si ardei iute
Felul doi:
- muschiulet de vacuta si piept de curcan, cu cartofi copti si salata de sfecla
- purcelus de lapte la protap
Desert: tort Joffre; fructe
Bautura: Open bar
Program divertisment: Dj, program artistic, artificii
5. Restaurant Jaristea
Un restaurant inspirat din eleganta Bucurestiului, un nou concept, ce readuce "cabaretul Micului Paris", impreuna cu atmosfera sa dezolanta si chic, in acelasi timp.
Un local care face absolut totul pentru a satisface gusturile sofisticate ale clientilor sai, mai ales in noaptea de Revelion, cand distractia si eleganta de odinioara prind viata.
Pret: 750 lei/persoana
Meniu: bufet suedez
Aperitiv: toba, caltabosi, carnati, racitura, sorici, salata de creveti cu avocado si sos de hrean, tarte de spanac cu branza si somon afumat, oua de prepelita in spic cu branza de capra si legume; ficat de gasca Colbert, terina de iepure cu alune, masline si alte legume.
Feluri principale
- Fileu de lufar cu mere si legume
- Pulpa de rata cu sos de curmale
- Cotlete de cerb cu piersica
- Varza de Bruxelles si cartofi cu marar
- Salata de muraturi
Desert: tort Joffre, piscoturi, fructe
Bautura: lichior, vin, cognac, sampanie, sucuri
Program divertisment: taraf, romante, latino, colinde
A1.ro va reveni si cu alte oferte!
Citeste si "Revelion 2011: Cele mai bune oferte interne propuse de agentii"
Foto sus: deanofstudents.blog.mytru.ca