Antena Căutare

Revelion 2011: Ofertele restaurantelor de lux din Capitala (II)

Timpul trece, iar noaptea de Revelion se apropie cu pasi repezi. In mai putin de o luna, vom intra intr-un nou an, un nou inceput... De aceea cu totii dorim sa intampinam noul an cu voiosie si ganduri bune, intr-o atmosfera placuta, alaturi de cei dragi.



1. Casa Oamenilor de Stiinta
Articolul continuă după reclamă



2010/12/06//157448-cods.jpg

Pret:

Meniu:


- Aperitiv:
- Felul intai:
- Felul doi:
- Desert:
- Bautura:

Program divertisment:

2. Sangria



2010/12/06//157446-sangria.jpg

Pret:

Meniu:

- Hors d'oeuvre:
- Fish dish:
- Main course:
- Desert:
- Bautura:

Program divertisment:

3. Cosmopolitan



2010/12/06//157443-cosmo.jpg



Pret:

Meniu:

- Simfonie de iarna:
- Din apele vikingilor:
- Specialitatea Noului An:
- Desert:
- Bautura:

Program divertisment:

4. The Brick

"Un restaurant romantic si un bar aristocratic sustinut de o atmosfera destinsa de buddah-bar"

2010/12/06//157441-brick.png



2010/12/06//157442-brick2.png

Pret:

Meniu:

- Bufet suedez:

- Desert festiv
- Bautura: Open Bar - Jack daniel's, Macallan, J&b, Wyborova, Gin, Campari, Martini, Afinata, Brancoveanu xo, vin alb, vin rosu, bauturi soft, cafea;

Program divertisment: Berti Barbera brings the Jazz, A Show to Remember, Dalma Sings!, Greatest Divas Of All Times, Foc de artificii, 1 ianuarie "Carnavalul modei Interbelice";

5. La Gondola

Restaurantul "La Gondola", localizat pe marginea lacului Floreasca, ii ofera clientului sau preparate distinse, "care sa satisfaca si cele mai exigente gusturi", intr-o atmosfera boema, romantica.

2010/12/06//157445-la_gindola.jpg

In noaptea dintre ani localul raspunde acelorasi exigente, printr-un meniu de calitate si invitati de exceptie.

Pret: 125 euro/ persoana;

Meniu:

- Bufet suedez: Cocktail de creveti,crostini cu prosciutto de Parma, rulada de pui in crusta de mac, tartine icre de Manciuria, barcute de ou cu ton, turnulet de castravete umplut cu spuma de branza, mozaic de masline, somon la gratar cu sos dulce chili, orez Primavera, sorbeto de lamaie, muschi de vita in sos de vin rosu cu ciocolata, orez Basmatti, muschiulet de porc cu rozmarin si sos de mustar
- Desert: Tiramisu, Carnaval de prajituri
- Bautura: Open bar- Gin, Campari, whisky, vodka, suc, apa minerala, vin alb, vin rosu, cafea;

Program divertisment: invitati speciali Alexandra Ungureanu si Brad Vee Johnson (Boney M), DJ, MC, jocuri interactive, concursuri;

6. Tezaal

Intr-o sala spatioasa, inspirata din grandioasele baluri interbelice, restaurantul Tezaal ofera clientilor sai un Revelion de neuitat, printr-un meniu diversificat si un program de divertisment ce va va tine in picioare toata noaptea.

2010/12/06//157447-tezaal.jpg

Pret: 300 lei/ persoana

Meniu:

- Aperitiv: Terina de caprioara, galantina cu fazan, pate din ficat cu ou in aspic, piftie de curcan, rulou de sunca, salata de cruditati, diverse branzeturi, surpriza bucatarului
- Felul intai: Salau meuniere cu legume mexicane
- Felul doi: Rulada de curcan cu mar copt ci piure de castane, medalion vanatoresc si rulada din purcel de lapte
- Desert: Tort Diplomat si fructe
- Bautura: Open bar- Campari, gin, whisky, vin rosu, vin alb, racoritoare

Program divertisment: DJ si alte surprize


Citeste si alte articole din seria Revelion 2011:

Ofertele interne propuse de agentiile de turism

Ofertele propuse de restaurantele de lux din Capitala (I)

Ofertele propuse de hotelurile de lux din Bucuresti

Foto sus: examiner.com

VIDEO! S-a dat startul la un nou sezon de schi... Rio de Janeiro, orasul celor o mie de farmece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x