Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Revelion 2019. Unde facem Revelionul în România

Revelion 2019. Unde facem Revelionul în România. Această întrebare este la ordinea zilei în România, află posibilele răspunsuri din articolul a1.ro

Revelion 2019

pexels.com

Revelionul nu reprezintă doar trecerea la Noul An, dar și un mare prilej de sărbătoare. Românii, neam petrecăreț din fire, vor căuta diverse metode de distracție în noaptea de Revelion. Toți își doresc ca trecerea în 2019 să fie una specială, una de excepție.

La întrebarea “unde facem Revelionul” mulți români știau deja să răspundă încă de acum câteva luni, pe când alții nici acum, cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, nu au un plan. Mulți români și-au rezervat din timp camere la diverse hoteluri sau pensiuni din stațiunile montane. Astfel, toate unitățile de cazare din Predeal, Sinaia și alte stațiuni montane.

Cei din Brașov aleg să petreacă Revelionul în Piața Sfatului, bucurându-se de spectacol. Bucureștenii au avut de ales între o mulțime de variante. Una dintre ele este Revelionul din Piața Constituției unde vor cânta diverse trupe și spectacolul va fi senzațional. Alții aleg să petreacă în club cu prietenii sau poate într-un pub sau restaurant select. De exemplu, la Berăria H, revelionul începe la ora 20:30, pe 31 decembrie. Cei care vor fi prezenți o vor putea asculta pe Delia la trecerea dintre ani.

Petrecerea de Revelion este un motiv de sărbătoare, fiecare fiind nerăbdător să întâmpine Noul An în care speră să realizeze cât mai multe lucruri. Anul 2019 e la doar 3 zile distanță de noi. Acesta este momentul ideal pentru a ne planifica ce ne dorim în noul an. Petrecerea de Anul Nou este prilej de sărbătoare, fiind recunoscători pentru tot ceea ce avem, pentru sprijinul și prezența celor dragi.

Sursă foto: pexels.com

Recomandari