Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Rezervă vacanța în Delta Dunării pentru 2020! Plătești o zi și stai tot sejurul!

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol vine cu reduceri Early Booking de până la 65% la vacanțele de 4 și 5 zile, prin programul - „Plătești o zi și stai tot sejurul”!

Considerată a fi cea mai sălbatică regiune europeană, Delta Dunării este destinația unde poți experimenta cele mai tari activități de vacanță - fie că vorbim despre plimbările cu lotca pe lacurile mozaicate cu nuferi, pescuit, relaxare la plajă sau drumeții în pădurile de nisip...

Dacă nu ai reușit să vizitezi până acum singura deltă din lume ce poartă titulatura de Rezervație a Biosferei UNESCO, este timpul să îți faci planuri pentru vacanța din 2020!

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol vine cu reduceri Early Booking de până la 65% la vacanțele de 4 și 5 zile! Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife imbatabile începând de la 399 lei/persoană, conform ofertei - valabil prin programul - „Plătești o zi și stai tot sejurul”!

Locația perfectă pentru familiile cu copii

Gulliver Delta Resort 4 se află pe malul lacului violet, la margine localității Murighiol și a fost dezvoltat după modelul vilelor lipovenești. Dacă cauți relaxarea, în cadrul complexului te așteaptă o grădină luxuriantă cu hamace, ponton de pescuit, iar în zilele calde de vară răcoarea este asigurată la piscină. Vacanțele în familie sunt răsplătite cu multă voie bună, iar copiii se pot distra la locul de joacă special amenajat cu tobogane, trambuline și căsuțe colorate.

În plus, Gulliver Delta Resort lansează un nou produs pentru 2020: cazare în bungalowri de lux. Camerele noi, spațioase, dotate cu baie proprie, sunt amplasate de jur-împrejurul piscinei și sunt situate la doar câțiva pași de lac.

Descoperă Delta Dunării în sezonul de primăvară!

Cea mai bună perioadă pentru vizite în Delta Dunării este primăvara. Încă din aprilie, vegetația parcă explodează odată cu încălzirea vremii: salciile înverzesc, iar pe luciul apei apar primele frunze de nuferi. Spectacolul de culoare este asigurat de florile irișilor de baltă și cele ale ghioceilor de apă, iar în surdină se aud cântecele păsăroilor în încercarea lor de a ademeni femelele în ”dansurile nupțiale”. Tot acum se întorc din Africa, stolurile de pelicani comuni care se dau în spectacol în încercarea lor de a pescui, prilej excelent pentru o sesiune de birdwatching.

O experiență interesantă de care te poți bucura primăvara în Delta Dunării este drumeția la Pădurea Letea, perioadă când poți admira primele flori de orhidee sălbatice, dar și caii liberi ce zburdă în zona dunelor de nisip. Pădurea inundată ascunde stejari seculari de care stau agățate liane grecești și hameiul, specii de plante întâlnite doar în pădurile de nisip Letea și Caraorman.

Vremea este plăcută chiar și pentru plimbări relaxante pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

*Delta Seniori 3 nopti - tarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta Seniori 4 nopti - tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Recomandari