Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Sejur estival în Delta Dunării - tarife accesibile de la 749 lei!

Vacantele Delta pentru Seniori si Delta pentru Toti la Oferta Speciala!

Încă nu ai descoperit Delta Dunării, cea mai pitorească regiune din țară? Profita acum de Oferta Specială pregătită de Gulliver Delta Resort 3* Uzlina și descoperă Rezervația Biosferei într-o escapadă de 4 sau 5 zile, în plin sezon estival!

Pachetele turistice Delta pentru toți și Delta pentru Seniori de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina includ 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar București, transferuri barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife începând de la 749 lei/persoană, respectiv de la 799 lei/persoană - valabil pentru plecările din 27.06; 04.07 și 11.07.

Complexul din inima paradisului

Promisiunea unui sejur memorabil este asigurată de Gulliver Delta Resort 3*, o unitate de cazare splendid amplasată în Uzlina, la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, ce ocupă o suprafață generoasă de 10.000 mp. Pentru că este amplasat pe o mică insuliță, Gulliver Delta Resort 3* îți asigură cele mai frumoase priveliști asupra paradisului apelor.

În plus, fiecare colțișor este special amenajat pentru relaxare și evadare din cotidian, fie că este vorba despre terasa cu vedere spre natură, pontoanele unde este liber la pescuit, grădina cu hamace și balansoare sau la piscină. Iar dacă zilele pot fi încărcate cu numeroase excursii și vizite în împrejurimi, seara este rezervată pentru o întâlnire romantică cu apusul de soare, colorat într-o lumină roșiatică.

Atracții uimitoare în Delta Dunării

Cunoscută ca fiind cel mai tânăr pământ românesc, care crește cu câte 40 m de pământ în fiecare an, Delta Dunării este una dintre cele mai importante rezervații naturale din lume, vizitată în fiecare an de zeci de mii de turiști din toate colțurile lumii. Pornește în explorarea împrejurimilor cu barca și te încumetă la o sesiune interesantă de birdwatching, care îți va aduce în atenție sute de specii de păsări, precum egretele albe, cormoranii mici sau gâștele cu piept roșu.

O altă experiență inedită este excursia la Pădurea Letea, situată aproape de comuna C.A. Rosetti, o zonă pusă sub ocrotire încă din anul 1930, pentru ca 8 ani mai târziu să devină rezervație naturală. Dincolo de vegetația luxuriantă, cu plante agățătoare (singurul loc din România unde se găsesc liane), pădurea cu aspect mediteranean adăpostește mii de specii de insecte, reptile, păsări și mamifere, iar atracția unică a acestui loc este reprezentată de caii sălbatici.

La fel de bine, te poți relaxa pe cele mai frumoase plaje sălbatice de la Marea Neagră, pe care le găsești în Sulina – fosta capitală a piraților și în Sfântu Gheorghe – localitatea pescărească peste care timpul a trecut fără să lase semne.

De Geanina Ichim

Sursa foto: pixabay.com/ gulliverresort.ro

Oferta Speciala Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori - 4 zile: tarife de la 749 lei/persoana - plecarile din 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Seniori - 5 zile: tarife de la 849 lei/persoana - plecarile din 23.06; 30.06.

*Delta pentru Toti - 4 zile: tarife de la 799 lei/persoana - plecarile din 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Toti - 5 zile: tarife de la 899 lei/persoana - plecarile din 23.06; 30.06.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita cu tichete de vacanta! Detalii pe www.besttourism.ro, cerere oferta [email protected], telefon: 021.794.75.07; 0735.314.742 sau 0784.215.623.

Recomandari