Sejur romantic în Santorini

Spectaculoasă și unică, Santorini este una dintre cele mai căutate destinații romantice din Europa, o locație perfectă pentru luna de miere, pentru o escapadă în doi, dar și dacă vrei să-ți unești destinul cu persoana iubită într-un cadrul idilic.


În Santorini ajungi mai ales pentru apusurile de soare, despre care se spune că în micul sat Oia, se văd cel mai bine din Europa. O locație care te uimește prin frumusețea sa delicată, căsuțele alb-albastre, străzile în zig-zag, atmosfera de poveste, oamenii frumoși și panoramele uluitoare asupra mării. Dacă ai chef de explorat acest paradis unic, coboară cele mai bine de 200 de scări abrupte până la pitorescul port Ammoudi decupat în roca vulcanică, părând ca fiind parte dintr-un decor de film. De aici poți pleca în croazieră spre micuța insuliță Thirassia, aflată în imediata apropiere.


Pentru momente de neuitat în doi, relaxează-te în una dintre numeroasele piscine infinity din Imerovigli, una dintre cele mai scumpe și spectaculoase stațiuni din Santorini. Flancată de numeroase mori de vânt și biserici cu ale lor cupole în nuanțe de albastru luminos, așezarea se remarcă mai ales prin atmosfera degajată ca și cum în fiecare zi ar fi o mare sărbătoare. Căsuțele săpate în rocă vulcanică și cele câteva vile în stil neo-clasic te vor surprinde plăcut. Ia cina pe o terasă cu vederi epice și bucură-te de cele mai bune preparate tradiționale, dar și de celebrul vin roșu.
Pefect pentru relaxare și istorie, Pyrgos este supranumit și satul alb al insulei. Aici casele, străzile și bisericile sunt zugravite într-un alb strălucitor, iar elementele de culoare sunt numeroasele specii de flori care atârnă pe micile balconașe parcă suspendate între cer și pământ.

de Mădălina Isar


Sejur Santorini
Hotel Iliada 4*- de la 375 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro , sau la telefon 021.270.00.99.

Ultimele știri