Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Shopping în Viena, orașul lui Mozart

Dacă te pasionează shoppingul și tânjești de vreme bună să mergi în Viena pentru asta, atunci neapărat trebuie să alegi Mariahilferstrasse. Este emblema orașului, în materie de zone de cumpărărturi, iar întreaga stradă este plină de magazine.

Pe de-o parte și de cealaltă a străzii Mariahilferstrasse, care începe din Westbahnhof și se încheie la Museumsquartier, găsești produse de tot felul, toate la prețuri variate. Chiar dacă este poate cea mai cunoscută stradă dedicată shoppingului, este destul de mică, mai ales comparativ cu artera Kärntner Straße, considerată cea mai mare din centrul Vienei. Strada pietonală deține outleturi de tot feluri, dar și magazinul Steffl, cel mai vechi centru comercial din oraș.

Magazinele cu reduceri în tot timpul anului, le găsești în SCS Shopping City Süd, un fel de outlet cu produse de firmă la prețuri mult mai mici. Cel mai renumit dintre acestea este Primark, aici găsești o mulțime de produse pentru toate buzunarele. Este cel mai aglomerat magazin al mall-ului, dar și magnetul care atrage o mulțime de pasionați de shopping.

Chiar dacă centru comercial se află în afara orașului, este cea mai vizitată zonă de shopping a Vienei. Echivalentul SCS-ului este Shopping Center Nord, un mall mai mic, care adăpostește aproximativ 80 de magazine, restaurante și un cinema, dar la care se ajunge mult mai ușor. Îl găsești în nordul orașului, iar prețurile sunt destul de atractive.

Dacă ești în căutarea magazinelor Hermes, Louis Vouiton, Chanel etc. atunci mergi pe Kohlmarkt sau Graben, două străzi apropiate, considerate bijuteriile Vienei. Îți dai seama imediat că ai ajuns în zona de fițe a orașului, datorită numărului mare de magazine de lux care se găsesc aici.

de Mădălina Isar

Shopping Viena

Hotel 3*- de la 160 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031.226.33.25

Recomandari