Antena Căutare

Simbolurile naturale ale insulei Zakynthos, de bifat într-un sejur în 2019!

50% reducere la vacantele in Grecia de la Europa Travel, in perioada Targului de Turism

Cea mai sudică insulă din Marea Ionică, Zakynthos își poartă renumele datorită plajelor sale generoase încadrate de măslini, dar și pentru atmosfera febrilă din stațiunile moderne și capitala cu iz venețian. Supranumită și Floarea Levantului, insula elenă se laudă cu o mulțime de bijuterii naturale pe care trebuie să le descoperi într-o escapadă în noul sezon 2019.

”Prețurile au intrat în vacanță” la Târgul de Turism 2018!

Luna noiembrie vine cu oferte de nerefuzat la vacanțele în Grecia pregătite de turoperatorul Europa Travel, iar dacă vrei să descoperi Zakynthos în 2019 îți poți face încă de pe acum planuri de vacanță! Doar în perioada 15-18 noiembrie cu ocazia Târgului de Turism desfășurat online pe europatravel.ro, poți rezerva un sejur în Zakynthos cu reducere de până la 50%, în care sunt incluse 6 nopți de cazare cu mic dejun și transport cu autocar. Oferta este valabilă doar în timpul desfășurării Târgului de Turism, în limita locurilor disponibile, de la Europa Travel!

Plaja Navagio

Articolul continuă după reclamă

Aflată în top 10 cele mai spectaculoase plaje din Europa, Navagio Beach este cunoscută îndeosebi pentru epava vasului Panagiotis, dar și pentru cadrul natural incredibil. Amplasată în scobitura unui munte de calcar, Plaja Navagio este compusă din pietricele și nisip alb și încadrată de apele turcoaz ale Mării Ionice, adânci și spumoase – perfecte pentru sporturi nautice.

Stâncile Mizithres

În partea de sud a insulei, foarte aproape de Peșterile Keri, țâșnesc din apele ca safirul cele mai fotografiate stânci din Zakynthos: Mizithres. Aici se vede cel mai bine apusul ce îmbracă formațiunile stâncoase într-un auriu strălucitor, formând în mare umbre jucăușe. Dacă îți place să înoți, în apropierea stâncilor Mizithres se găsesc Grotele Keri perfecte pentru scufundări.

Peșterile Albastre

Pornește într-o croazieră relaxantă pe apele Mării Ionice până în zona de vest a insulei unde se află celebrele Peșteri Albastre. Aici marea se reflectă pe pereții stâncoși, reflecțiile luminoase formând o atmosferă magică mai ales dacă intri în grote cu o mică bărcuță la amurg când razele soarelui se strecoară delicat printre crăpăturile stâncilor.

Sălbatica Korakonisi

Pe coasta de vest, la capătul unui drum ce șerpuiește pe lângă munte, găsești o mică insuliță stâncoasă răsărită ca din neant din apele turcoaz ale mării. Korakonisi este un loc sălbatic, aproape nedescoperit de turiști, cu maluri acoperite de vegetație pitică și stânci maronii ce formează un fel de fiord micuț unde poți înota în tihnă.

Plaja Xygia

Considerată SPA-ul natural al insulei Zakynthos, sălbatica Xygia se află în nordul cel stâncos, fiind traversată de izvoare sulfuroase ce se varsă direct în mare. Mica plajă albă este sărutată de ape de un albastru lăptos datorită sulfului, aducând o mulțime de beneficii trupului și lăsând pielea netedă și elastică.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Reduceri imbatabile la vacantele Europa Travel în cadrul TTR

Hotel Chryssi Akti 2*+ Argassi – reducere de pana la 50% valabila doar in cadrul Targului de Turism desfasurat in perioada 15-18 noiembrie, in limita locurilor disponibile! Servicii incluse: 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Top 5 locuri pe care să le descoperi în Marmaris în 2019... Din club direct în hammam, într-o escapadă în Bodrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x