Cea mai tare vilă de vacanță! Aici își petrec vacanţele bogătaşii!

 

Nu este o scenă dintr-un film, ci este o casă de vacanţă! Sau mai bine zis un imperiu!Maşini de lux, un peisaj care îţi taie respiraţia şi vila de milioane de euro. Cum altfel credeaţi că şi-ar petrece vacanţele bogătaşii?

Casa de vis parcă este desprinsă din reviste. Încă de la intrarea în curte te întâmpină opulenţa. Palmierii, verdeaţa, florile tropicale, toate te duc cu gândul la un cadru exotic. Interiorul casei, însă, te lasă cu gura căscată!

Totul este de domeniul fantasticului. Pereţi din sticlă, ferestrele până în pământ şi livingul spaţios, creează toate condiţiile pentru o vacanţă perfectă. Pentru a creea o atmosferă intimă în living se află şi un şemineu superb alături de un pian alb.

Vila este amenajată minimalist, cu elemente de decor unice. Sticla pare a fi elementul cel mai utilizat în construcţia casei.

Candelabre de cristal în diferite forme, bucătăria opulentă, scările din marmură, conferă vilei un aspect umitor. La etaj, dormitoarele au şi ele o privelişte la fel de impresionantă, iar băile sunt îmbrăcate în marmură şi sticlă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI