Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

Staţiunea Kassiopi, între tradiţional şi modern

Corfu este vizitată în fiecare an de turiştii din toate colţurile lumii care ajung aici pentru așezările istorice, plajele exotice şi stațiunile moderne, care te fac să te întorci mereu pe aceste meleaguri.

Kassiopi, perla insulei Corfu

Staţiunea Kassiopi îşi aşteaptă vizitatorii pentru a-i descoperi istoria şi tradiţiile în plimbări lungi pe străduţele înguste, cu privirea spre ruinele vechiului castel bizantin. Acesta era folosit cândva pentru a proteja oraşul, așa că nu trebuie să-l ratezi în această vacanță.

Vei descoperi încă elemente ale satului pescăresc ce a fost cândva, transformat din ce în ce mai mult într-o destinaţie de vacanţă populară, menită să satisfacă toate nevoile turiştilor mari şi mici. Printre numeroasele facilităţi pe care Kassiopi le oferă se numără centrul de scufundări, care oferă lecţii şi pentru începători, zborul cu parapanta pentru cei mai curajoşi, cei dornici de sporturi extreme, precum şi oportunităţi ceva mai „liniştite”, cum ar fi excursiile călare sau pe bicicletă, şi acces la terenurile de tenis şi golf.

Delicii pescărești

Pentru că ştim că unul dintre cele mai imporante aspecte atunci când vine vorba de vacanţele cu copiii este „ce mâncăm şi unde”, atunci când vizitezi Kassiopi, uită de această grijă şi lasă-te în seama ospitalierilor localnici.

Vei găsi aici taverne şi restaurante pentru toate gusturile, iar primele pe care trebuie să le încerci sunt cu siguranţă cele tradiţionale, mici afaceri conduse de familii de pescari locali care îţi pun pe masă cele mai bune preparate cu peşte proaspăt şi fructe de mare, precum şi salate cu specific mediteranean, stropite cu cel mai bun ulei de măsline.

Dacă această variantă nu este totuşi pe placul celor mici, mai ai la dispoziţie şi alte opţiuni, cum ar fi restaurantul chinezesc sau cel italienesc, pentru că se ştie că nu vei da niciodată greş cu o pizza delicioasă, care cucereşte orice copil.

de Geanina Ichim

Sejur Corfu

Hotel Memento Kassiopi 4*-Suri Club- de la 349 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Recomandari