Sunny Beach, stațiunea copiilor și a părinților dornici de distracție

 

Cea mai mare stațiune de pe litoralul bulgăresc este Sunny Beach, o destinație foarte apreciată de turiștii români, care se pot bucura aici de facilități excelente, atracții interesante și o gamă foarte largă de activități. Golful pitoresc în care este situată îți oferă priveliști superbe, colorate în nuanțe de verde, al pădurilor dese de pini și stejari.

Europa Travel te duce în vacanță!

Alege un sejur individual în Sunny Beach de la Europa Travel, cel mai mare turoperator low-cost din România care oferă pachete de vacanță în destinații de poveste, la tarife de nerefuzat. În ultimii ani, peste 250.000 de turiști au călătorit prin Europa Travel, care au înteles că low-cost reprezintă un produs ”smart travel”, de tipul celui mai bun raport calitate/preț. Astfel că, o escapadă în Bulgaria cu ocazia vacanței copiilor și a Rusaliilor este o opțiune minunată pentru familiile cu copii, care vor găsi aici numeroase atracții speciale, ideale să satisfacă gusturi diferite, pentru toate vârstele.

Parcurile acvatice din stațiune se numără în topul preferințelor tuturor vizitatorilor, care cu greu se vor lăsa duși de aici. Dintre acestea se remarcă Mini Aqua Park Pirații din Caraibe, Action Aqua Park și Aqua Paradise, situat foarte aproape de Sunny Beach, care oferă numeroase opțiuni de divertisment, piscine și tobogane, șezlonguri, baruri și restaurante.

Atracții de top în Sunny Beach

După ce ofertele de divertisment din cadrul parcurilor acvatice au fost epuizate, însorita stațiune te așteaptă să te relaxezi la malul mării, pe plajă întinsă pe o lungime de 10 km, distinsă cu Steagul Albastru pentru curățenie și calitatea mediului înconjurător.

Regiunea este înțesată cu numeroase cafenele, restaurante și taverne, precum și magazine cu suveniruri, pline cu produse meșteșugite de bulgari, excelente pentru a fi dăruite celor dragi. În plus, oferta de noapte este una foarte bogată, stațiunea Sunny Beach fiind foarte populară pentru petrecerile pline de viață cu artiști și DJ internaționali.

De altfel, în timpul sezonului estival, care se întinde din mai până la final de septembrie, stațiunea se mândrește cu programele bogate de divertisment, fiind plină de activități de tot felul, de la expoziții de artă la concerte de muzică pop sau simfonică, baruri de karaoke ori cu muzică live.

 

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Rusalii – Bulgaria

Sejur individual Sunny Beach – Hotel Aronia Beach 4* - tarife de la 59 euro/persoana, 2 nopti de cazare cu all inclusive. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.   

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe