Tarife tentante la vacanțele în Delta Dunării pentru 2020!

Reduceri de pana la 65% la vacantele in Delta Dunarii!

Delta Dunarii

flickr.com

Delta Dunării este cel mai vast habitat mlăștinos al Europei, o lume-miracol unde stuful ocupă mai bine de 1700 kmp, iar în apele sale mișună mii de pești din peste 90 de specii.

Perioada perfectă să explorezi Rezervația Biosferei parte din UNESCO este primăvara, când natura se dă în spectacol în fiecare zi. Încă din luna aprilie, nivelul Dunării este în creștere, malurile brodate de stufăriș dispar cât ai clipi sub debitul mare al apei, cerul este brăzdat de stoluri de pelicani, cormorani, rațe, gâște și stârci, iar pădurile de nisip sunt pe jumătate scufundate.

Reduceri Early Booking de până la 65%

Cele mai bune planuri de vacanță sunt cele făcute din timp, iar dacă ți-ai propus să descoperi Delta Dunării în 2020, profită acum de reducerile de până la 65% pregătite de Gulliver Delta Resort 4 Murighiol! Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, la prețuri începând de la 429 lei/persoană, conform programului ales. În plus, poți opta și pentru cazare în bungalowri de lux, produs turistic proaspăt lansat de Gulliver Delta Resort!

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol este locația preferată a turiștilor dornici să pătrundă în inima naturii și să descopere frumoasele tradiții lipovenești. Complexul a fost dezvoltat după modelul vechilor conace dobrogene și este așezat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Relaxarea este pusă la loc de cinste aici - în grădina luxuriantă cu balansoare, la piscina cu șezlonguri sau la pescuit de pe ponton.

Cu barca pe lacuri și canale

Pătrunde în acest ținut lacustru cu barca, pornind de pe lacul violet spre Uzlina, acolo unde egretele se ascund în păpuriș, continuă spre canalul Litcov, unde dacă ai noroc vei zări plantele carnivore ale deltei (otrățelul de baltă și aldrovada) și încheie traseul pe canalul Magearu în capătul căruia începe satul Letea.

Mica așezare lipovenească unde timpul s-a oprit în loc, se laudă cu cea mai nordică pădure subtropicală a Europei. Pădurea Letea este recunoscută pentru caii sălbatici, dunele de nisip, stejarii vechi de sute de ani și lianele lungi de peste 25 de metri ce se încolăcesc de ramurile arborilor.

Odată cu sosirea primăverii, Delta Dunării se transformă în cel mai important loc de popas al păsărilor ce migrează între regiunea tropicală și cea arctică. Dacă ești pasionat de birdwatching vei putea observa pelicani comuni și creți, țigănuși de baltă, stârci sau lopătari ce se dau în spectacol pe cerul senin.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 nopti - tarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti - tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri